Ce tradiții respectă Mirela Vaida de Crăciun. Obiceiul de la care nu se abate niciodată: "Copiii trebuie să fie prezenți la procesul acesta"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce tradiții respectă Mirela Vaida de Crăciun. Mirela Vaida este nu numai o îndrăgită prezentatoare TV, ci și o mamă extrem de grijulie, precum și o soție căreia îi place să aibă grijă de casă. Vedeta apreciază foarte mult datinile românești, iar sărbătoarea Crăciunului este momentul perfect pentru a pune în practică o serie de tradiții dragi sufletului ei. Vedeta susține totușică unii văd doar aspectul comercial al Sărbătorilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce tradiții respectă Mirela Vaida de Crăciun. Mirela Vaida este foarte atașată de obiceiurile tradiționale românești. Prezentatoarea TV a început să cânte și muzică populară în urmă cu ceva timp și a scos și câteva albume. Perioada Sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai dragi perioade ale anului, deoarece Mirelei Vaida îi place să urmeze o serie de obiceiuri de la care nu se abate niciodată. Vedeta îi implică și pe cei mici în aceste activități, pentru a-i învăța ce înseamnă cu adevărat spiritul Crăciunului. Vedeta e de părere că sărbătoarea Crăciunului este celebrată doar prin prisma chestiunilor materiale, iar oamenii uită adesea și de semnificația spirituală.

cine-este-mirela-vaida-crop-1642150824cine-este-mirela-vaida-crop-1642150824

Ce tradiții respectă Mirela Vaida de Crăciun

Mirela Vaida este foarte entuziasmată de sezonul Sărbătorilor de iarnă, în special de perioada Crăciunului. Vedeta are anumite tradiții de la care nu se abate în niciun an și pe care micuții ei le practică cu mare drag. Una dintre datinile pe care copii Mirelei Vaida o urmează de Sărbători este mersul la colindat, activitate organizată de grădinița la care merg cei mici. Colindătorilor li se oferă colăcuți și mere, conform obiceiului.

Citește și: Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate. Mesajul disperat al prezentatoarei TV:'E văzută pe aici'

Citește și: Când începe noul sezon Acces Direct. Anunțul făcut de Mirela Vaida:„Până atunci, mă bucur de…’

„Copiii vor merge și cu colinda, pentru că la noi se realizează și la nivel de grădiniță și școală, dar și la nivel de sat, grupuri de colindători, care merg din casă în casă. Duminica, după slujbă, în Ajun, se merge la colindat. Se primesc colăcuți, mere. Mie îmi place tradiția asta și aș vrea ca și copiii să o ducă mai departe. În ziua de Crăciun, vom merge la biserică, vom veni acasă, vom mânca.

Vreau să fac niște sarmale în foi de varză cu cârnați și afumătură între ele, vreau să fac o salată boeuf, o friptură la cuptor. Cozonac nu știu dacă o să fac, pentru că îmi va lua ceva și nu cred că o să pot să le termin pe toate. Vreau să miroasă și la mine în casă a sărbătoare. Să mâncăm cu toții la masă, să gătim împreună, să facem aceste sărbători în familie.

Copiii trebuie să fie prezenți la procesul acesta. Mă ajută să spăl vasele, pun înapoi vesela, le dau sarcini. Îmi place să crească cu sentimentul acesta de firesc, de lucru făcut în casă, de pregătire de sărbătoare.„, a menționat vedeta, pentru Spectacola.ro.

Ce reproșează Mirela Vaida românilor cu privire la sărbătoarea Crăciunului

MIrela Vaida este una dintre vedetele căreia îi place să respecte valorile tradiționale românești. Prezentatoarei TV îi place să petreacă Crăciunul alături de familie, de soțul și cei patru copii ai lor. Pentru vedetă cel mai important aspect al Sărbătorilor este să le ofere micuților o educție cu privire la semnificația reală a sărbătorii magice a Crăciunului. Acesta consideră că este important să meargă la biserică cu copiii și să-i învețe să-și exprime recunoștința pentru tot ceea ce au primit de la viață. Vedeta susține că sărbătoarea Ccrăciunului a devenit mult prea comercială și că totul se rezumă la chestiuni materiale și atât.

Citește și:Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei:„O surioară. David nu cred ca ar vrea’

Citește și:Cătălin Botezatu a dat verdictul în privința ținutelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton: „E mai modernă!'

Din păcate, acum a devenit totul mult prea comercial. Moș Crăciun, cadouri și cam atât. Trebuie să menținem un echilibru și să spunem de fapt că este despre nașterea lui Hristos și să avem firescul acesta al lucrurilor, adică să mergem la biserică, să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru ce avem, să mergem la colindat, să luăm masa în familie, iar apoi mai vedem celelalte aspecte care țin de lucruri materiale.„, a mai adăugat vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton