Ce tradiție respectă Pavel Bartoș de Crăciun, în fiecare an: "Este o chestie de familie"

 Dumitrache Laura
.

Ce tradiție respectă Pavel Bartoș de Crăciun, în fiecare an. Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv din România. Este gazda emisiunii Vocea României, la PRO TV, dar este actor și la Teatrul Odeon. Dincolo de cariera sa, Pavel Bartoș are o familie minunată, iar acasă își lasă fiicele să fie în centrul atenției. Iată ce tradiție respectă vedeta tv în fiecare an, de Crăciun!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce tradiție respectă Pavel Bartoș de Crăciun, în fiecare an. Pavel Bartoș, 47 de ani, se poate declar un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Este căsătorit cu Anca din 2003, iar împreună au trei fiice, Eva, Sofia și Rita. Dacă pe micile ecran știe să facă show, acasă, prezentatorul Tv își lasă cele două fiice să fie active.

pavel bartos familie fiicepavel bartos familie fiice

Pavel Bartoș a fost prezent la lansarea ediției de iarnă a reviste Alist, a Andreei Esca, unde a pus un glob în bradul împodobit. Prezentatorul Tv a dezvăluit care este tradiția pe care o are cu familia sa, în fiecare an, de Crăciun.

Citește și:Cum își educă Pavel Bartoș și soția lui, Anca, cele trei fiice:„Nu merg pe principiul pe care au mers părinții noștri. Avem o regulă destul de clară' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Ce obicei neștiut are cântărețul:„E o chestie de intimitate'

Citește și:Culiță Sterp și-a anulat toate evenimentele din străinătate după accidentul produs în Cluj-Napoca:”Am sperat până în ultimul moment că se va rezolva”

Citește și:Dumitru Pop Tincu, fost concurent la Chefi la Cuțite, a murit.Era maestru popular la Cimitirul Vesel din Săpânţa

Ce tradiție respectă Pavel Bartoș de Crăciun, în fiecare an

Pavel Bartoș are o carieră longevivă în televiziunea românească, iar de ani buni este gazda emisiunii de talente Vocea României. De asemenea, acesta se poate declara norocos pentru că are o familie minunată. Este căsătorit cu Anca, iar împreună au trei fiice absolut minunate. Pavel are o relație de prietenie frumoasă cu Andreea Esca, motiv pentru care a fost prezent ieri la lansarea ediției de iarnă a revistei Alist. Prezentatorul tv a pus un glob în bradul împodobit și a spus care este tradiția pe care o respectă în fiecare an, de Crăciun.

„Da, avem o tradiție. De Moș Nicolae, bradul trebuie să fie împodobit, pentru că trebuie să se bucure și Moș Nicolae de brad, plus că el ia scrisorile pentru Moș Crăciun și trebuie să fie într-o atmosferă festivă. Dacă tot e sărbătoare, să o trăim cât mai mult, ne place să ne bucurăm și ne place să alegem, avem tot felul de lucruri, alegem o tematică, alegem culori, pe care, de obicei, le decid fetele, dar îmi face tare mare plăcere să împodobim bradul, este o chestie de familie, un timp de calitate' a declarat Pavel Bartoș pentru playtech.ro.

Pavel Bartoș: „Țin bradul împodobit spre ziua mea”

Pavel Bartoș este născut pe 20 ianuarie și a dezvăluit că ține bradul împodobit aproape de ziua lui. Ulterior, prezentatorul Tv și fiicele sale dau jos bradul, și se bucură de acel moment.

Nici chiar așa, trebuie să ne bucurăm de fiecare anotimp în parte. Câteodată s-a mai întâmplat să țin bradul împodobit chiar spre 20 ianuarie, spre ziua mea, și cam pe atunci să-l dăm jos, să ne mai bucurăm și atunci. De pe 5 decembrie până spre 20 ianuarie e de ajuns' a mai spus vedeta tv.

Pavel Bartoș are trei fiice

Pavel Bartoș este tată de fete, Eva, Sofia și Rita, sunt minunile din viața prezentatorului TV. Fiica sa cea mare, Eva, este studentă la Drept, făcându-l mândru pe tatăl ei. Pavel a declarat că sărbătoarea Crăciunului s-a schimbat după ce au venit pe lume fiicele sale.

De când s-au născut copiii mei, Crăciunul este altfel, este adevăratul Crăciun, pentru că este un alt Crăciun din perspectiva părinților, când te bucuri de bucuria copiilor tăi. Da, sunt un alintat (n.r.- cu 3 fete și soția), dar acasă sunt mai mult spectator, adică dacă în societate sunt foarte activ, acasă sunt foarte pasiv, acolo ei sunt, copiii mei sunt adevărații actori', a dezvăluit Pavel Bartoș.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton