Ce spune Cristina Cioran despre o nouă relație, după separarea de Alex Dobrescu: "Despărțirea asta a fost cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat"

 Raiciu Adriana
.

Ce spune Cristina Cioran de o nouă relație, după separarea de tatăl fetiței sale. Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu doar câteva săptămâni. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, după mai multe certuri și împăcări. Vedeta a vorbit deschis, în cadrul unui interviu, despre ultima perioadă din viața sa, dar și ce planuri de viitor are. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Cristina Cioran despre o nouă relație, după separarea de Alex Dobrescu. Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit la puțin timp după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie. Cei doi au împreună o fetiță superbă, Ema, însă situația dintre ei nu a fost deloc roz în ultima perioadă. După mai multe împăcări și despărțiri, au decis să meargă pe drumuri diferite. La scurt timp, Alex s-a afișat cu o noua iubită, iar mai multe imagini cu aceștia au apărut pe rețelele sociale.

cioran-1024×648-1cioran-1024×648-1

Într-un interviu recent, Cristina Cioran a vorbit deschis despre ultima perioadă din viața sa. Printre altele, a mărturisit că nu mai există cale de împăcare cu tatăl fetiței sale, decizia fiind una definitivă. Totodată, a făcut și primele declarații despre o nouă relație.

Citește și: Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran:’Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei’

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Actrița a izbucnit în plâns, după ce bărbatul a amenințat-o cu Poliția: „Dă-mi cheia”

Citește și: Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei:„O surioară. David nu cred ca ar vrea

Citește și: Cătălin Botezatu a dat verdictul în privința ținutelor purtate de Meghan Markle și Kate Middleton: „E mai modernă!’

Ce spune Cristina Cioran despre o nouă relație, după separarea de Alex Dobrescu

Ultima perioadă din viața Cristinei Cioran a fost una destul de tulbure, asta după ce a fost implicată în mai multe discuții aprinse cu fostul partener de viață. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri diferite, iar tatăl fetiței sale a decis să-și refacă viață, vedeta nu are aceleași gânduri.

Într-un interviu recent, jurnalista a mărturisit că nu are de gând să intre într-o nouă relație, întrucât este sătulă de problemele altora. Vrea să-și petreacă cât mai mult timp singură, pentru a-și pune gândurile în ordine.

„Eu nu-mi mai doresc în următoarea perioadă o relație, e lesne de înțeles de ce. Sunt un pic sătulă de problemele altora, așadar vreau să fiu puțin singură. Dar de ieșit în oraș, ies”, a spus Cristina Cioran, potrivit Cancan.

Cristina Cioran, despre împăcarea cu tatăl fetiței sale

Cât despre împăcarea cu Alex Dobrescu, Cristina Cioran spune că decizia este una definitivă și nu mai există cale de întoarcere.

Nu. Nici el nu vrea, nici eu nu vreau. Despărțirea asta a fost cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat„, a continuat Cristina, conform sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton