Mihai Trăistariu îi ține pumnii lui WRS la Eurovision: “S-a redresat din mers. Îi trebuie doar puțin noroc!”/ EXCLUSIV

.

WRS, reprezentantul României la Eurovision, urcă diseară pe scena de la Torino, el având numărul 13 în cea de-a doua semifinală a concursului internațional. Mihai Trăistariu e la curent cu evoluția artistului și speră ca el să se califice în finală. E bun, dar îi trebuie și un pic de noroc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu știe cel mai bine ce se întâmplă la Eurovision, el clasând, în 2006, România pe locul al patrulea în finala competiției muzicale. În exclusivitate pentru VIVA!, artistul a analizat șansele lui WRS în această seară.

Mihai Trăistariu, despre WRS: „Cresc șansele României în concurs”

Artistul cunoaște foarte bine piesele calificate în cele două semifinale ale Eurovision-ului, care se desfășoară în Italia, la Torino. Acum o lună am fost rugat să jurizez pentru un site de specialitate din străinătate toate piesele înscrise la Eurovision. Acolo erau variantele playback, acum, fiind live, totul s-a ruinat. Mi s-au părut atât de slabe piesele și interpretările încât șansele României cresc. Prima semifinala a fost foarte slabă, ziceai că e un concurs local din România', ne-a spus el.

mihai-traistariu-2mihai-traistariu-2

Piese bune și schimb de voturi astă seara în semifinala Eurovision

Mihai Trăistariu consideră că seara aceasta nu va fi deloc ușoară pentru WRS, întrucât în concurs are de înfruntat concurenți foarte buni. Semifinala a doua e mult mai grea. Sunt țări care au artiști și piese foarte tari și aici mă refer la Spania, Australia, Franța, care se nimeresc chiar în semifinala cu românul nostru. Dacă mai luăm în calcul și schimbul de voturi dintre țările participante, va fi destul de greu pentru România, dar nu imposibil', a declarat, pentru VIVA!, Mihai Trăistariu.

Citește și: WRS, totul despre participarea la Eurovision: „INNA mi-a dat cele mai tari sfaturi. Primul meu obiectiv e…'/ EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a început la Vama Veche: Totul a plecat de la o poză'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu după ce a fost internat în stare gravă la spital. Actorul este la ATI, în stare stabilă

WRS e bun, dar îi trebuie și noroc, la Eurovision

Reprezentantul României la Eurovision trebuie să aibă o pretație bună diseară pe scena de la Torino, unde se va duela pentru voturile publicului cu adversari bine cotați. WRS cântă ok, s-a redresat din mers, dansează și cântă bine din ce am văzut la repetiții. Face și spectacol, e și plăcut ca artist, în sensul că nu are figure. Îi trebuie doar puțin noroc. Îl urmăresc diseară și îi țin pumnii. Sper să treacă de primul hop cu bine', a adăugat Mihai.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton