Dan Negru s-a întâlnit cu Dan Diaconescu, după mulți ani: „Azi am recunoscut că i-a ieșit OTVizarea televiziunilor din România"

 Raiciu Adriana
.

Dan Negru și Dan Diaconescu s-au întâlnit după mai mulți ani. Cei doi oameni de televiziune au stat de vorbă și s-au fotografiat împreună, imaginea ajungând imediat pe rețelele de socializare. Iată și mesajul transmis de prezentatorul de la Kanal D!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea își aduce aminte de emisiunea prezentată de Dan Diaconescu de la OTV. Au fost seri la rând când oamenii urmăreau cu sufletul la gură o nouă ediție. Însă, de ceva vreme, prezentatorul se ține departe de lumina reflectoarelor și rar mai este văzut alături de persoane din televiziune.

dan-negrudan-negru

În urmă cu puțin timp, Dan Diaconescu s-a întâlnit cu Dan Negru, iar imaginea cu cei doi a ajuns imediat pe rețelele de socializare. Ba chiar mai mult de atât, prezentatorul de la Kanal D a transmis și un mesaj la ultima sa postare! Iată ce a scris!

Citește și: De ce a refuzat Dan Negru ofertele de a intra în politică:„Mi s-a propus Camera Deputaților’

Citește și: Ce a discutat Dan Negru cu Dan Voiculescu, înainte să plece la Kanal D:'I-am spus că nu o să…'

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristina Cioran iubitul: „Nu mă interesa nimic’. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Andreea Grămoșteanu la Mondenii și Atletico Textila: „Am fost pusă în situția de a da un casting, pe care eram convinsă că nu o să-l iau’/ EXCLUSIV

Dan Negru s-a întâlnit cu Dan Diaconescu, după mulți ani și s-au fotografiat împreună

Dan Negru este destul de activ pe rețelele de socializare. Vedeta de televiziune își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, dar își exprimă și opinia despre anumite subiecte. Ei bine, în urmă cu puțin timp, acesta a postat o fotografie alături de fostul patron de la OTV, dar a transmis și un mesaj.

Se pare că întâlnirea nu a avut ca scop discutarea vreunui proiect, ci doar au savurat câteva momente plăcute de discuție. Ba chiar mai mult, Dan Negru a ținut să precizeze că prietenul și colegul său de breaslă a fost uitat de mult.

„Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu.
Așa, de dimineață.
Ca să nu apară speculații, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun.
Doar la o vorbă, pur și simplu.Sunt mulți din breasla noastră care i-au uitat nr de telefon in anii ăștia.
Acu’ vreo 20 de ani mi-a spus ca vrea sa OTVizeze televiziunile din România.
Am râs atunci, neîncrezător.
Dați o tură pe telecomandă.
Nici nu știți ce pierdeți.
Azi am recunoscut că i-a ieșit otevizarea..🤔', a scris dan Negru pe Facebook.

Fanii au stârnit un val de reacții în mediul online după ce au văzut fotografia și au lăsat zeci de comentarii la ultima postare a prezentatorului. Aceștia au ținut să sublinieze că îl admiră pe Dan Diaconescu pentru emisiunile pe care le făcea, chiar dacă subiectele nu erau de calitate.

„Un jurnalist inspirat, care a reușit să facă o audiență colosală într-un spațiu modest, reușea să adune la un loc tot circul si pâinea, mahalalelor, reușea să facă bani, dar mai ales a reușit să o facă pe mama (86 de primăveri) sa-l urmărească până dimineața, de stăteau găinile nemâncate 😄😄', „Bravo Dan Diaconescu, felicitări Dan Negru!!', „Dan Diaconescu a pus piatra de temelie la ceea ce urma să se construiască, dar nu înseamnă ca a fost un lucru bun, dimpotrivă. Păcat ca i au suflat alții afacerea!',„Va doresc sănătate, bucurii și noi realizări!', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton