Carmen de la Sălciua, prima declarație în scandalul cu Armin Nicoară: ”Am și uitat că melodia...”

 Cruceru Cristina
.

Carmen de la Sălciua a făcut prima declarație în plin scandal cu Armin Nicoară. Cunoscuta artistă este acuzată de faptul că ar fi furat piesa saxofonistului. Melodia respectivă ar fi fost compusă de tatăl lui Armin Nicoară, acum doi ani, însă nu a fost lansată la vremea aceea din cauza pandemiei de COVID-19. Iată ce reacție a avut fosta soție a lui Culiță Sterp în spațiul public!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua a reacționat în spațiul public, după ce Armin Nicoară a acuzat-o că i-a furat o piesă. Melodia respectivă a fost compusă de tatăl saxofonistului, în urmă cu doi ani, însă nu ar fi fost lansată din cauza pandemiei de COVID-19. Armin Nicoară este foc și pară pe fosta soție a lui Culiță Sterp și a făcut declarații neașteptate la adresa acesteia.

279730539_595236168629389_4013739327164650935_n279730539_595236168629389_4013739327164650935_n

Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară sunt unii dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere din România. De curând, Armin a făcut declarații total neașteptate la adresa fostei soții a lui Culiță Sterp. Saxofonistul a acuzat-o pe Carmen de la Sălciua că a furat piesa compusă de tatăl lui. Tânărul artist este foarte supărat pe cântăreață, pentru că aceasta a lansat melodia respectivă acum câteva zile. Mai mult decât atât, piesa se bucură de un succes imens pe internet.

Citește și: Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, după ce artista i-ar fi furat o piesă: „Mă doare ficatul de câtă supărare am avut'

Citește și: Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară. Cum l-a filmat Claudia Puican

Citește și: Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit: „Le-am incinerat'

Citește și: Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1: „Nu a fost ușor'

Carmen de la Sălciua, prima declarație în scandalul cu Armin Nicoară

Toți fanii celor doi artiști așteptau cu sufletul la gură o reacție din partea cântăreței Carmen de la Sălciua. Vedeta este plecată în vacanță împreună cu viitorul ei soț, Marian Corcheș, însă și-a făcut timp să scrie un mesaj despre piesa pe care a lansat-o acum câteva zile. În plin scandal cu Armin Nicoară, Carmen de la Sălciua a reacționat pe internet, referitor la succesul de care se bucură melodia.

'Am și uitat că melodia a ajuns în trending, pe 22! Mulțumesc frumos celor care ați ascultat-o și ați distribuit-o! Sunteți o comunitate frumoasă. Dar și eu vă iubesc tare', este mesajul transmis de Carmen de la Sălciua.

Armin Nicoară, acuzații dure la adresa cântăreței Carmen de la Sălciua

Armin Nicoară a adus acuzații grave la adresa cântăreței Carmen de la Sălciua. Saxofonistul a spus, în cadrul emisiunii Acces Direct, faptul că fosta soție a lui Culiță Sterp știa întreaga situație. Conform spuselor lui, Carmen de la Sălciua ar fi aflat că linia melodică îi aparține lui Armin Nicoară, dinainte să lanseze piesa. Se pare că cei doi ar fi discutat acest aspect.

„La studioul respectiv lucrează și saxofonistul lui Carmen de la Sălciua. Cred că sunt și ceva, nași, fini. Mi-a spus ‘Armin îmi pare rău, Nelu a intrat pe proiectul tău. Și dintr-o greșeală ce au zis… e frumoasă melodia, nu au scos-o de doi ani…Carmen știa pentru că i-am dat mesaj, a fost un răspuns cu o indiferență totală, nesimțire, un răspuns mizerabil', a spus Armin Nicoară, la Antena Stars.

De asemenea, Armin Nicoară a susținut că răspunsul artistei Carmen de la Sălciua ar fi fost: „Armin, piesa e de mult'.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton