Cum au ajuns Mihai Petre și Elwira la Dansez pentru tine: "Mi se părea o chestie superficială..."

 Raiciu Adriana
.

Cum au ajuns Mihai Petre și Elwira la Dansez pentru tine. Mihai Petre și Elwira, soția dansatorului, au povestit despre începuturile lor în televiziune. Primul proiect a fost Dansez pentru tine, iar cei doi au recunoscut că nu au fost deloc încântați la început. Iată cum s-a petrecut totul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Petre și Elwira formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Pe lângă faptul că au o familie extrem de frumoasă, cei doi fac echipă și pe ringul de dans. Cu ani în urmă, dansatorii au acceptat să facă parte din proiectul Dansez pentru tine, emisiune difuzată pe PRO TV.

Cum-s-a-schimbat-relatia-dintre-Elwira-si-Mihai-Petre-3-1Cum-s-a-schimbat-relatia-dintre-Elwira-si-Mihai-Petre-3-1

În cadrul unui interviu, Mihai Petre a recunoscut acum că nu a fost încântat așa de tare de ideea de a apărea pe micile ecrane, întrucât programul lui era destul de încărcat atunci. Iată cum s-a răzgândit și ce mai spunde despre perioada respectivă!

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Citește și: Ce a făcut Cătălin Botezatu cu primii bani câștigați, la vârsta de 18 ani:„Cine venea la mine zicea wow!’

Citește și: Gheorghe Gheorghiu ar petrece o noapte pasională cu Oana Sârbu:'E dulce și specială'

Cum au ajuns Mihai Petre și Elwira la Dansez pentru tine

Mihai Petre a fost coregraf în cadrul show-ului în prima ediție, dar apoi a devenit jurat. Totuși, s-a gândit mult până să accepte propunerea primită din partea producătorilor. Însă, după mai multe discuții avute cu soția sa, coregraful a decis să accepte provocarea.

„E o poveste interesantă. Noi aveam sala undeva la un centru cultural. La un moment dat, ne bate cineva la ușă. Era cineva din producție. Au bătut la ușă, au făcut ei un research, aveau nevoie de coregrafi.

Inițial, asta a fost propunerea. Știam formatul din alte țări. Am zis că nu cred că e cazul. Ăștia n-or să danseze bine, îi învăț și mă chinui. Nu am avut starea necesară. Mi se părea o chestie superficială.

Eu știam că ai nevoie de ani de pregătire, aveam un mindset pe care foarte mulți profesioniști îl au și este greșit. Am zis că nu are sens, că îmi ia foarte mult timp. Nu vedeam un avantaj. Eram orb complet. Elwira mi-a spus că poate ar trebuie să încerc', și-a amintit Mihai Petre la PRO FM.

Elwira știa deja formatul emisiunii

Elwira știa destul de bine formatul emisiunii, având mai mulți colegi care au participat la varianta poloneză a emisiunii.

„Eu știam formatul ăsta din Polonia. Mulți colegi din generația mea au început să participe la acest proiect, în Polonia. Noi aveam o perioadă structurată, cu concursuri, iar pe noi ne încurca această emisiune', a declarat nevasta lui Mihai Petre.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton