Radu Vâlcan a răbufnit la adresa unui concurent, la Insula Iubirii: "Tu trăiești într-o teoria conspirației..."

 Raiciu Adriana
.

Radu Vâlcan a răbufnit la adresa unui concurent, la Insula Iubirii. În cadrul unui bonfire, Alex a fost invitat să vadă ultimele imagini cu soția sa, Teodora, și ispita masculină. Concurentul a avut o reacție neașteptată și chiar a susținut că multe lucruri sunt înscenate. Iată ce replică i-a dat Radu Vâlcan!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teodora Marcu a decis să îl părăsească pe Alex și s-a apropiat din ce în ce mai tare de Ali. Ba chiar mai mult, tânara i-a propus ispitei ei masculine preferate, Ali, să doarmă împreună, mai în glumă, mai în serios. El nu a refuzat, iar imaginile cu pricina au ajuns și la Alex, soțul Teodorei.

87-1024×576-187-1024×576-1

În cadrul unui bonfire, Alex a văzut tot ce s-a întâmplat între femeia cu care se vedea până la sfârșitul vieții și ispita masculină. La un moment dat, acesta a văzut o reacție neașteptată și chiar a dat de înțeles că tot ce i se întâmplă nu este adevărat. Iată cum a reacționat Radu Vâlcan când a auzit ce a spus concurentul!

Citește și: Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii.E mai tânără cu 12 ani decât soțul ei

Citește și: Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete:„Eu am rămas….

Citește și: Raluca Bădulescu, declarații neașteptate după ce a anunțat divorțul de soțul ei:’A fost fericit până să mă cunoască pe mine’

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie:„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA/ EXCLUSIV

Radu Vâlcan a răbufnit la adresa unui concurent, la Insula Iubirii

Deși este conștient de rolul pe care îl au ispitele în această emisiune, lui Alex nu îi vine să creadă că soția lui a căzut în plasă. Astfel, a început să creadă tot felul de teorii, printre care și faptul că, de fapt, i-a fost înscenat totul.

„Într-adevăr sunt imagini provocatoare. Până la urmă de asta am venit aici. Băieții de pe insula cealaltă, ispitele, trebuie să își ducă treaba la bun sfârșit.
Scopul lor este să o facă să se îndoiască de mine cât mai mult, pentru a vedea dacă va trece dincolo de ceea ce vede din partea voastră. Nu știu ce a văzut până acum, dar cumva cred că au afectat-o lucrurile pe care le-a văzut din partea mea. Eu nu am făcut vreun gest de apropiere. Nu am făcut nimic'
, a zis el.

Radu Vâlcan l-a întrebat, în cadrul unui bonfire, dacă crede că imaginile cu el și ispita feminină au fost scoase din context. „Tu crezi că Teodorei i s-au arătat materiale scoase din context?', a întrebat Radu Vâlcan.

Răspunsul său a venit imediat și l-a făcut pe prezentator să răbufnească. „Pot să spun că orice va urma să văd, ea este și va rămâne soția mea până la capăt', a zis concurentul.

„Tu trăiești într-o teoria conspirației de la bun început, că am observat acest lucru. Tu crezi că tot Universul complotează împotriva ta?! E foarte bine că spui, că lucrurile trebuie lămurite. Eu, pentru că știu mai bine decât tine, îți spun că greșești', i-a zis Radu Vâlcan.

De ce l-a părăsit Teodora pe Alex și a dormit cu ispita Ali, la Insula Iubirii

Teo a spus că el fost cel care a ajutat-o să își dea seama de relația cu care a venit în emisiune.

Ali m-a ajutat foarte mult să îmi dau seama de relaţia pe care o am. Acasă credeam că am relaţia perfectă şi că nimeni nu poate să mă schimbe! (..)

Vreau să mă bucur de fiecare moment care mi-a mai rămas pe insulă! (..) Mă simt așa de bine și ușurată și liberă. Nu m-am mai simțit așa. Nu mă mai interesează de nimeni. (..) Am realizat că eu și Alex nu ne potrivim’a spus Teodora.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton