Ce face și cum arată Ionuț Gojman de la Insula Iubirii, la patru ani de la participarea în emisiune: "Am simțit că..."

 Raiciu Adriana
.

Ce mai face și cum mai arată Ionuț Gojman de la Insula Iubirii. În urmă cu patru ani, Ionuț Gojman pășea la Insula Iubirii în calitate de ispită. Timpul a trecut, iar viața bărbatului se pare că s-a schimbat radical. Iată ce se știe despre el acum, dar și cu ce se ocupă în ultima perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce mai face și cum mai arată Ionuț Gojamn de la Insula Iubirii. Ionuț Gojman a mers la Insula Iubirii în sezonul 4 alături de Mirela Banias, femeia cu care era la un pas de căsătorie atunci. Și-a dat seama că nu era fericit lângă Mirela și mai apoi a simțit că este timpul să schimbe taberele, iar în sezonul 5 a avut rol de ispită.

gojman-insula-iubiriigojman-insula-iubirii

A trecut ceva timp de atunci, iar Ionuț Gojman se pare că și-a găsit fericirea, nu în Thailanda, ci mult mai aproape de casă. A cunoscut-o pe Silvia, care i-a dăruit și un băiețel, iar viața lui a luat o întorsătură neașteptată. Iată ce mai face acum, dar și cum arată fostul concurent de la Insula Iubirii!

Citește și: Îl mai ții minte pe Ionuț Gojman de la Insula Iubirii?Cu ce se ocupă acum și cum arată iubita lui actuală

Citește și: Ionuț Gojman, de la „Insula Iubirii', a devenit tată.Prima fotografie cu băiețelul

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău:’A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor’

Citește și: Reghe și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden.Cum s-au comportat cei doi, în văzul lumii

Ce face și cum arată Ionuț Gojman de la Insula Iubirii

A păși pentru prima dată la Insula Iubirii, în sezonul 4, alături de Mirela Banias. Concurentul era la un pas să se căsătorească cu bruneta, însă viața a decis că ar fi mai bine să meargă pe drumuri diferite. Astfel, acesta a revenit în sezonul 5, dar în rol de ipsită.

Timpul a trecut, iar Ionuț Gojman se pare că și-a găsit fericirea. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Siliva, iar anul trecut a devenit tătic pentru prima oară. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe rețelele de socializare, după ce a postat o imagine cu băiețelul său.

„Viața într-o poză. Mereu am crezut că există cineva acolo sus care are grijă să le așeze pe toate la momentul potrivit. Și de fiecare dată am simțit că nu sunt singur în ceea ce fac. Dumnezeu are un mod ciudat de a-mi arăta că există.

Mă trimite acolo unde trebuie, cum trebuie și când trebuie de fiecare dată și o face la modul acela în care să îmi lasă impresia că de fapt deciziile sunt ale mele. Îmi oferă de unde nu mă aștept ceea ce-mi lipsește și mă împlinește. Dar mereu la momentul potrivit. Îmi arată ce este bun și ce este rău printr-un mod doar de el știut’, a scris Ionuț Gojman pe contul lui de Facebook.

Totodată, viața fostului concurent de la emisiunea de la Antena 1 s-a schimbat radical de când a apărut fiul său. Dacă înainte paginile sale de socializare erau pline de fotografii cu el și Siliva, acum se regăsesc mult mai multe imagini cu băiețelul său.

Din imagini ne putem da seama și că Ionuț Gojman este un tată implicat și și mai mereu își dedică timpul său liber iubitei sale, dar și fiului lor.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton