Mihai Petre și Elvira, după Asia Express: „Nu îmi mai trebuie!”

 Dumitrache Medeea
.

Mihai Petre a participat la competiția Asia Express sezonul 4 alături de soția sa, Elvira. După revenirea în țară, cei doi au povestit cum au trăit experiențele din aventura vieții lor. Celebrul dansator a mărturisit că realitatea l-a lovit, în Asia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Competiția Asia Express s-a încheiat și cu toții așteptăm să vedem, în toamnă, prin ce aventuri au trecut vedetele din acest sezon. Mihai Petre a participat alături de Elvira, soția sa. Se pare că pentru cei doi experiența a fost una destul de grea…

mihai-petre1mihai-petre1

Mihai Petre, după Asia Express: „Nu îmi mai trebuie!'

Mihai Petre a mărturisit că a fost profund marcat de toată experiența Asia Express și că a fost puternic lovit de realitate. Dansatorul nu se aștepta să fie chiar atât de greu. Ce-i drept, situația a fost puțin îngreunată și de pandemie, iar oamenii sunt mult mai reticenți.

Concurentul de la Asia Express a declarat că cel mai greu le-a fost să găsească transport și cazare.

Citește și: Cum arată fetițele lui Mihai Petre.

Citește și: Elwira și Mihai Petre, frustrați și stresați la Asia Express 4:

Citește și: Când începe X Factor, sezonul 10.

Citește și: De ce lipsește Andreea Berecleanu de la Știrile Prima TV.

Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu ‘din lacrimă, ci dintr-o ‘mare mizerie, sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!'.

E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: ‘OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum. Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu', a spus Mihai Petre pentru a1.ro.

Cu toate că i-a fost greu și a trecut prin momente dificile în care nervii și-au spus cuvântul, Mihai Petre este convins că va rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri ale sale.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd pentru că eu cred că pentru mine este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbiz-ului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain'.

Mihai Petre și Elvira, la psiholog după Asia Express

Fiind foarte sigur pe relația cu Elvira și pe faptul că împreună sunt mai puternici, Mihai a povestit că tocmai de-aceea a vrut să ajungă la Asia Express 4. „Ca să văd cât mă ține și dacă mai sunt cu picioarele pe pământ‘, a zis concurentul Asia Express. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și ce au găsit pe Drumul Împăraților le-a dat daună aproape totală.

Cursa a pornit în Turcia, iar echipele au fost supuse încă de când au ajuns acolo la probe dificile. Elwira și Mihai Petre au parte de o mare provocare, atât fizică, dar și psihică. „La Asia Express e viața comprimată la maximum’, a declarat Mihai Petre.

Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp!’, a adăugat Elvira Petre, vizibil copleșită de experiențele trăite în timpul provocărilor. Chiar dacă uneori această experiență poate fi o brutală trezire la realitate, Mihai Petre spune că știe că vor face față. „Am fost plesniți! Knock out!', mai spune Elvira.

Lucrul pe care cei doi nu-l suportă să-l facă pe parcursul competiției este să se milogească de străini pentru a primi ajutor. „Suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate, atât primești’, spune Mihai.

„Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini’, a spus râzând Mihai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton