Cine este și cum arată mama biologică a Cristinei Ciobănașu. Actrița a postat noi fotografii cu ea

 Dumitrache Medeea
.

Cristina Ciobănașu profită din plin de timpul liber. După ce a fost plecată în vacanță cu familia adoptivă, actrița s-a întors la origini și își vizitează familia biologică. Cristina a oferit și câteva imagini în care apare alături de mama, fratele și bunica ei. Iată cine este și cum arată mama biologică a Cristinei Ciobănașu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu se relaxează și petrece timp alături de cei dragi. În toamnă, vedeta va începe filmările pentru un nou sezon al serialului „Adela'. Așa că acum este cel mai bun moment pentru a dedica puțin din timpul ei familiei.

ciobanasu7ciobanasu7

Cine este și cum arată mama biologică a Cristinei Ciobănașu

După ce a fost plecată în vacanță alături de familia adoptivă, Cristina Ciobănașu s-a întors în comuna Vorona, la familia biologică. Actrița a filmat cum arată o dimineață în casa părintească, alături de mamă, frate și bunică.

Cei patru se pregăteau să servească micul dejun, după ce Cristina ajunsese acasă în acea noapte. Actrița și-a prezentat fanilor de pe Instagram familia naturală.

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări:

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Vlad Gherman după ce fiul lor s-a despărțit de Cristina Ciobănașu

Citește și: Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: JO 2020 Tokyo. România a obținut prima medalie de aur, la dublu vâsle feminin

Noi ne bem cafeluța împreună. În sfârșit, bea și mama cafeluță, până acum a robotit. Am ajuns aseară pe la două și ne-am culcat pe la patru. Bunica trage ca ursul la miere. A văzut că e de mâncare și cafeluță și a venit și ea. A venit să salute copii, frumusețile', a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu aproape jumătate de an. Ambii au recunoscut de fiecare dată că această separare nu este una ușoară. Între cei doi nu au existat certuri, astfel că au rămas prieteni.

Deși nu e simplu, ne-am propus să facem asta și lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele', a spus Cristina Ciobănașu.

Cei doi continuă să lucreze împreună, iar faptul că au rămas prieteni îi ajută enorm de mult.

Faptul că am transformat relația într-una de prietenie ne-a ajutat mult să putem lucra în continuare împreună, fără ca munca să ne fie afectată. Bineînţeles ca nici asta nu a fost uşor în primă fază, dar acum lucrurile s-au așezat', a mai adăugat actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton