Horoscopul lunii august 2021. Schimbări în plan profesional

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii august vine cu vești bune pentru unele zodii și mai puțin bune pentru altele. În această lună trebuie acordată atenție sporită sănătății, anumiți nativi având nevoie de liniște, și mai ales de o vacanță. În schimb, pentru alte zodii se anunță schimbări importante în plan profesional.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscopul lunii august – Berbec

Este momentul ideal pentru o vacanță, după luni de zile în care ai muncit mult și foarte mult. Ai demonstrat ceea ce era de demonstrat, acum gândește-te și la tine și acordă-ți liniște și pace! Altfel, nu te mira dacă vei lua drumul către doctori!

Horoscopul lunii august – Taur

Schimbări importante pentru tine, atât pe plan personal, cât și profesional! Nu te teme de nou, pentru că poate fi benefic pentru tine. Ai tendința să rămâi blocată în proiecte și relații vechi, chiar dacă sunt nepotrivite pentru tine. Îmbrățișează schimbarea!

Horoscopul lunii august – Gemeni

Te roade gelozia în perioada asta, iar de aici până la certuri cu partenerul de viață este doar un pas. Nu sunt excluse nici despărțirile, pentru că, odată scandalul pornit, ies la iveală probleme mai vechi și secrete pe care le îngropaserăți bine… Până acum!

Horoscopul lunii august – Rac

S-ar putea să simți nevoia să îți renovezi casa sau chiar să te muți în altă parte. Dacă te gândești să cumperi o proprietate, acum este momentul cel mai potrivit. Ești foarte încăpățânată în perioada asta și nimeni nu te poate deturna de la planul tău!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Horoscopul lunii august – Leu

Ai o perioadă foarte bună la locul de muncă și o relație excelentă cu șeful. Cu colegii, însă, lucrurile nu stau prea bine și poți deveni oricând subiect de bârfă pentru ei. Sfatul astrelor este să ignori situația și să îți vezi strict de drumul tău!

Horoscopul lunii august – Fecioară

Marte aduce la suprafață nemulțumiri vechi și îți dă o stare de furie, atât la locul de muncă, cât și în relația amoroasă. Nimic nu îți convine, faci din țânțar armăsar și nu mai tolerezi niciun defect al partenerului sau al șefilor. Ies la suprafață toate nemulțumirile!

Horoscopul lunii august – Balanță

August îți aduce o ușoară atenuare a crizei emoționale. Cu toate astea, încă vor mai apărea schimbări bruște de dispoziție pe care cei din jur nu vor ști cum să le trateze. Nu te mira dacă te vei trezi cu telefoane și uși închise în nas. Stăpânește-ți furia!

Horoscop august – Scorpion

Comportamentul impulsiv are avantajele sale, dar acesta nu ar trebui să-ți întunece capacitatea de a-i vedea și dezavantajele. Frustrări mai vechi ies la suprafață și te determină să fii și mai critică în ceea ce te privește. Activitățile relaxante ar putea să te ajute!

Horoscopul lunii august – Săgetător

O lună bună pentru vacanțe în locuri noi. Îți place să explorezi, așa că ieși din perimetrul hotelului și vizitează mai mult, fă din vacanță o experiență de cunoaștere, nu doar de relaxare. Nu-ți neglija stilul de viață și încearcă să mănânci cât mai sănătos!

Horoscopul lunii august – Capricorn

Dacă te nemulțumește ceva la jobul tău sau la partenerul de viață și nu reușești să remediezi, renunță! Nu are rost să te frustrezi și să generezi scandal din orice doar pentru că ești nemulțumită.

Horoscop august – Vărsător

Nu mai oferi ajutor cui nu ți l-a cerut și nici nu te consuma în războaiele altora! Nu este treaba ta să fii justițiarul universal și nici nu ai dreptul ăsta. Uită-te în ograda ta și ai grijă strict de viața ta, așa că lasă-i pe ceilalți să-și rezolve propriile probleme!

Horoscop august – Pești

Luna august va fi o adevărată lună a iubirii pentru Pești, și nativii zodiei vor simți puternic influența lui Venus. Romantism, cine la lumina lumânărilor, plimbări sub clar de lună… Deci vei avea parte de toate ingredientele unei povești de dragoste perfecte.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton