Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4

 Miniosu Alexandra
.

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4. Mihai Petre și Elwira sunt în culmea fericirii! După o luptă strânsă, cot la cot, cu echipa formată din Emi și Cuza, ei au câștigat marea finală. Astfel, celebrii coregrafi s-au întors acasă mai bogați cu 30.000 de euro, aceasta fiind valoarea premiului pus la bătaie de emisiunea de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4. Bucurie uriașă pentru fanii lui Mihai Petre și ai Elwirei! Ei au câștigat sezonul 4 Asia Express. Cei doi soți au demonstrat că fac o echipă pe cinste nu doar acasă sau pe ringul de dans, ci și într-o competiție complet inedită. Au dat tot ce-au putut și au luptat până în ultima clipă, cot la cot cu echipa compusă din Emi și Cuza.

mihai-petre-a-castigat-asia-express-1mihai-petre-a-castigat-asia-express-1

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Asia Express. Astăzi, pe 28 noiembrie 2021, a avut loc finala show-ului de pe Antena 1. În același timp, au fost dezvăluiți și marii câștigători ai competiției. Aceștia sunt Mihai Petre și soția lui, Elwira. Lupta a fost una strânsă și presărată cu multe provocări, dar, în final, ei s-au dovedit a fi mai rapizi.

Citește și: Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express:„Nimeni nu știa asta până acum'

Citește și: Elwira și Mihai Petre, adevărul despre neînțelegerile de la Asia Express:„Au fost dăți în care…' / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile în care a fost bătută:„Regret că am iertat. Un bărbat care ridică mâna la tine…'

Citește și: Ce face Andreea Bălan în timp ce George Burcea se află în mijlocul unui scandal colosal:„E foarte important să facem ordine în gânduri'

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4. Mihai Petre și soția lui, Elwira, și-au văzut visul împlinit. Și-au dorit enorm să câștige sezonul 4 Asia Express și iată că dorința li s-a îndeplinit. Mulți dintre telespectatori se așteptau la un astfel de deznodământ, având în vedere că echipa lor s-a clasat mai mereu pe primele poziții la câștigarea probelor.

Lupta din marea finală Asia Express, sezonul 4, s-a purtat între echipele formate din Mihai Petre și Elwira și Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Și Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost la un pas să ajungă în această etapă. Ele au fost eliminate în semifinală, după ce nestemata din cufărul primit de la prezentatoarea Irina Fodor a fost roșie.

Mihai Petre și Elwira s-au luptat cu Emi și Cuza în finala Asia Express

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4. La fel ca finala, și semifinala a fost cu multe emoții pentru Mihai Petre și Elwira. Atunci, ei aveau două cufere de la Irina Fodor. Au sperat tot timpul ca nestemata să fie verde, ca să nu plece acasă, și iată că norocul a fost de partea lor. La acea vreme, Mihai Petre, câștigătorul de la Asia Express, spunea că atunci când a văzut că piatra roșie a fost aleasă de Lidia și Estera Buble, s-a simțit din nou puternic.

„Când am văzut piatra roșie, s-a luat toată greutatea. Corpul a căzut și sufletul s-a ridicat, efectiv. În momentul ăla, eu simțeam că îi sunt recunoscător ei pentru tot parcursul acesta, pentru faptul că am făcut o echipă foarte bună. Și ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos. E foarte ciudat.', a declarat Mihai Petre la Asia Express, când a aflat că participă în finală.

Mihai Petre și Elwira, câștigătorii marelui premiu de 30.000 de euro

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4. Cu câteva zile înainte ca finala să fie difuzată pe micile ecrane, Mihai Petre și Elwira au fost invitați în emisiunea Xtra Night Show. Atunci, cei doi soți au susținut că nu s-au gândit niciodată la banii de la finalul curselor, pe perioada competiției.

Conform spuselor lor, ceea ce i-a ajutat să meargă mai departe a fost că s-au motivat în permanență. După ce au câștigat finala, ei au pus mâna pe marele premiu. S-au întors acasă fericiți și cu 30.000 de euro.

„Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit.

Nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc.’, a declarat Mihai Petre la Xtra Night Show, de pe Antena Stars, conform spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton