Horoscop 29 noiembrie 2021. Trei zodii se îndrăgostesc

 Oana Pantazi
.

Horoscop 29 noiembrie 2021. Săptămâna începe în forță pentru majoritatea zodiilor. Unii nativi vor rezolva anumite probleme profesionale, alții se vor lovi de situații dificile din trecut, în timp ce alții se vor concentra mai mult pe viitorul lor… Dar vor fi și câțiva norocoși care au șansa de a se îndrăgosti.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 noiembrie 2021. Berbec

Te vei implica până peste cap într-un proiect profesional care te va cam ține legată de locul de muncă, spre dezamăgirea partenerului. Din acest motiv, spre seară nu este exclus să apară discuții din acest motiv, dar și din cauza banilor, pe care i-ai cheltuit fără discernământ. Ferește-te de propunerile care îți oferă câștiguri imediate, s-ar putea să intri în încurcătură…

Horoscop 29 noiembrie 2021. Taur

Nu comuneci prea bine la locul de muncă, unde pot apărea discuții între tine și colegi. Din fericire, latura personală este bine aspectată atât financiar, cât și în privința sănătății. Mai mult, astrele ar putea să-ți rezerve o surpriză de proporții pe plan amoros… Ai toate șansele să cunoști pe cineva azi și să te îndrăgostești la prima vedere.

Horoscop 29 noiembrie 2021. Gemeni

Relația cu superiorii nu e prea bună, așa că nu este momentul să ceri o mărire de salariu! În schimb, viața de cuplu îți aduce satisfacții. Relația cu partenerul s-a îmbunătățit de când ați început să petreceți mai mult timp împreună. Atenție însă la bani și la sănătate, nu sunt la fel de bine aspectate. Încearcă să nu împrumuți pe nimeni înainte de Sărbători, vei rămâne cu portofelul gol!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Ascendent în Pești – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Pești

Citește și: Ascendent în Capricorn – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Capricorn

Horoscop 29 noiembrie 2021. Rac

Ai mare nevoie de bani, dar nu e cazul să-ți mai iei alte sarcini suplimentare, s-ar putea ca ce primești să dai pe la doctori… Se impune o discuție cu familia, reducerea cheltuielilor inutile îți va echilibra bugetul. Relația cu partenerul este și ea bună în ultima vreme. Nativii singuri au toate șansele să se îndrăgostească sau să se re-îndrăgostească de cineva cu care au mai fost în relație.

Horoscop 29 noiembrie 2021. Leu

Începi săptămâna în forță și vei reuși pe toate planurile – nimic din ce-ți propui nu va rămâne nerezolvat. Din păcate însă, nu vei ține cont de sentimentele nimănui, iar în acest proces vei răni câteva persoane. Partenerul te va acuza de egocentrism și s-ar putea ca discuțiile să degenereze. Încearcă să te abții dacă nu vrei să fii singură de Sărbători!

Horoscop 29 noiembrie 2021. Fecioară

De la o vreme muncești enorm și nu simți deloc că-ți este valorizată munca. Asta te va face să te decizi că a venit vremea schimbării – poate un alt job sau, de ce nu?, o afacere proprie. Ar fi bine să aștepți până la începutul anului, nerăbdarea te-ar putea determina să alegi greșit. Folosește-ți ideile și creativitatea pentru a planifica vacanța de sărbători!

Horoscop 29 noiembrie 2021. Balanță

Ești plină de energie și de sex-appeal, iar asta se vede de la o poștă. Ai succes atât pe plan profesional, cât și personal, iar încrederea de sine pe care o afișezi te face să ai succes orice ai întreprinde. Nici banii nu-ți lipsesc și, mai mult, astrele te susțin și pe plan sentimental. Vei constata cu surprindere că inima ta bate mai tare la vederea unei anumite persoane.. Love is in the air!

Horoscop 29 noiembrie 2021. Scorpion

La job, lucrurile merg în virtutea inerției azi, fiindcă tu nu te poți concentra la ce ai de făcut… Ai venit montată de acasă, din cauza unor probleme cu unul dintre membrii familiei. Cearta dintre voi, pornită de la bani sau de la o moștenire, durează de prea mult timp și începe să aibă implicații grave. Din fericire, te bucuri de sprijinul total al partenerului tău de viață.

Horoscop 29 noiembrie 2021. Săgetător

Faci mari eforturi să te menții pe linia de plutire și, chiar dacă cei din jurul tău nu observă, te simți în pragul unei depresii. A venit momentul să iei o pauză de la tot ce te înconjoară și să pleci într-o vacanță. Asta te va ajuta, cu siguranță, și pe plan amoros – partenerul tău se simte tot mai neglijat din caua jobului tău în ultima vreme.

Horoscop 29 noiembrie 2021. Capricorn

Muncești prea mult în ultima vreme și ai început să te resimți nu doar pe plan psihic, ci și fizic. Sedentarismul a început să-și spună cuvântul și ai mare nevoie de mișcare. Poți începe cu scurte ieșiri în parc, iar în weekend, neapărat, plănuiește o escapadă cu partenerul la munte. Va fi perfect și pentru relația voastră, care cam trenează.

Horoscop 29 noiembrie 2021. Vărsător

Nu prea-ți stă mintea la muncă în această perioadă – apropierea vacanței de Sărbători te face să visezi cu ochii deschiși. Atenție la… neatenție, mai ales dacă lucrezi cu cifre! Ai putea face o greșeală care te va costa. Vei avea parte și de surprize plăcute, dar pe plan sentimental. Partenerul tău abia așteaptă să-ți dezvăluie planurile sale. Ai putea chiar, cît de curând, să primești inelul!

Horoscop 29 noiembrie 2021. Pești

Se apropie finalul de an, iar tu ai prea multe planuri pe tapet. Asta te face să devii irascibilă și la serviciu, dar și acasă. Chiar dacă situația materială e bună și nu ai de ce să-ți faci probleme, reușești totuși să intri în conflict cu partenereul de viață… Care ba nu face ce-i zici tu, ba se uită prea tent în jur… Totul pornește de la frustrările tale și ar fi bine să-ți oferi și puțin timp pentru relaxare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton