Fie ca visul pielii perfecte să devină realitate!

 advertising.ringier
.

– Descoperiți seturile cadou pentru Crăciun de la FOREO –

Crăciunul este un moment magic în care până și cele mai ascunse dorințe se împlinesc. Ți-ar plăcea ca anul acesta să le pui ceva special celor dragi sub brad? Ceva care să nu ajungă la fundul dulapului ca orice cadou nedorit? Pentru că visul fiecăruia dintre noi este să arătăm grozav, brandul suedez de tehnologie de frumusețe FOREO a creat pentru tine o serie de seturi cadou exclusive, ce conțin cele mai vândute și folosite produse de pe tot globul, inclusiv de către un  număr mare de vedete. Cutiile, care dispun de un design pastelat și jucăuș, ascund adevărate pietre prețioase care evocă o bucurie sinceră.

Fie că vrei să îi faci pe plac mamei, surorii, prietenei sau ție însuți în ziua de Crăciun, poți alege din gama FOREO! Cele mai moderne dispozitive pentru piele sunt exact cadoul pe care majoritatea femeilor îl așteaptă Crăciunul acesta. Deci, ce crezi? Care dintre seturile cadou va fi cel potrivit?

FOREO BEAR SET 

Dispozitivul de tonifiere facială  BEAR  îți va face pielea să se simtă ca și cum ai face mișcare într-o sală de sport. Acest antrenament solicitant al pielii reușește să o facă mai fermă, modelează contururile, luminează, ajută la reducerea ridurilor, și facilitează absorbția ingredientelor active din creme și serumuri. Toate acestea au loc datorită pulsațiilor inovatoare T-Sonic și a celor 5 intensități ale tehnologiei cu microcurent, care lucrează împreună în armonie perfectă. Pe lângă acesta, setul conține și un serum de fermitate antioxidant Serum Serum Serum cu acid hialuronic și microcapsule umplute cu squalan, care acționează de minune împreună cu FOREO BEAR.

FOREO LUNA 2 MINI + UFO 2 MINI SET 

Acest set conține 4 produse iconice marca FOREO, în variantele lor mini. Peria sonică de curățare pentru față LUNA 2 mini, care elimină până la 99,5% din impuritățile pielii, inclusiv celulele moarte, și un cleanser Micro-Foam. În plus, setul include și un tratament complex al pielii UFO 2 mini  de 2 minute cu termoterapie, pulsație T-Sonic și terapie cu lumină LED, împreună cu o mască de față de netezire Farm to Face Acai Berry, care netezește ridurile și liniile mai adânci în doar 90 de secunde. 

FOREO UFO 2 SET 

Acest set ar putea fi numit un „must-have absolut pentru piele!'. Conține un tratament unic de ultimă generație UFO 2 pentru piele, de doar 2 minute, care se va ocupa de o serie de imperfecțiuni ale pielii. În timp ce terapia cu lumină cu LED vizează ridurile, petele pigmentare, acneea și tonul inconsecvent, crioterapia micșorează porii dilatați și oferă fermitate, termoterapia deschide porii pentru o mai bună absorbție a ingredientelor active din creme și serumuri, iar pulsația T-Sonic masează pielea pentru a putea fi penetrata. În această cutie cadou, dispozitivului UFO 2 i se alătură cele mai bune măști de față din colecția Farm to Face.

FOREO UFO MINI 2 SET

Deoarece dispozitivul sonic FOREO UFO 2 este unul dintre cele mai revoluționare produse de tehnologie de frumusețe inventate în ultimii zece ani, de data aceasta vine cu un tratament cuprinzător UFO 2 mini de doar 2 minute. Pielea ta poate profita la maxim de terapia cu lumină LED și pulsațiile T-Sonic. Dimensiunea lui este ideală atât pentru a fi folosit acasă, cât și de luat în călătorii. Beneficiarul va primi, de asemenea, 3 măști de față din colecția Farm to Face și alte 2 măști de față – o mască hidratantă Make my Day și o mască revitalizantă de noapte cu efectul de refacere Call it a Night. 

Descoperă seturile cadou pe www.notino.ro și pe www.foreo.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton