Mihai Onilă explică motivele care au dus la separarea de soție: "Au existat resentimente din ambele părți"

 Cica Cristina
.

Mihai Onilă de la trupa AXXA a anunțat pe rețelele de socializare, spre surprinderea tuturor, că s-a despărțit de soție. Acum, artistul expune și motivele pentru care s-a ajuns la separare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Mihai Onilă a anunțat că relația cu soția s-a încheiat și se pare că decizia a fost luată de comun acord. Relația dintre cei doi s-ar fi răcit după ce și-ar fi pierdut fetița, existând resentimente de ambele părți.

Solistul a intrat în direct la Antena Stars pentru a explica o parte dintre motivele care cei doi au decis că este mai bine să se despartă.

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea:„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani'/ EXCLUSIV

Mihai Onilă a dezvăluit că relația cu partenera lui de viață „s-a încheiat acum două luni printr-o discuție amiabilă și de comun acord. După ce ieșim din criză putem merge la Tribunal. Avem o poveste. Ne-am căsătorit când aveam 25 de ani.'

Cu alte cuvinte, de îndată ce va trece pandemia de coronavirus, cei doi se vor prezenta la tribunal pentru divorț.

Mihai Onilă: „Cred că pierderea fetiței a răcit sentimentele”

Artistul a ținut să menționeze că relația dintre ei s-a răcit după tragedia din urmă cu patru ani peste care nu au putut trece: pierderea fetiței lor, Emily.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă! Robert Sfăt, noi acuzații la adresa mamei sale:„Am ajuns să dorm pe preș'

„Cred că pierderea fetiței a răcit sentimentele. Am crezut că ne-a apropiat. Au existat resentimente din ambele părți, chestii care ne-au făcut să ne îndepărtăm', a declarat Mihai Onilă.

Totodată, el a explicat și de ce a ales să ceară sfaturi pe Facebook, după tristul eveniment din viața lui.

„Acum sunt pe cont propriu. Ideea de a cere un sfat a fost adresată prietenilor mei, cei care mă cunosc… Pur și simplu întrebarea mi-a trecut prin cap și am zis s-o expun pentru a-mi crea o imagine', a conchis Mihai Onilă.

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, în culmea fericirii la 4 luni de la căsătorie:se mută în casă nouă

Mihai-Onila-2-1Mihai-Onila-2-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton