Ramona Gabor, primele declarații după decesul tatălui ei. Motivul pentru care ea și Monica nu au putut participa la înmormântare

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după înmormântarea tatălui ei, Ramona Gabor a scris un mesaj pe contul său de socializare, în care a explicat și de ce ea și sora ei nu au putut fi prezente la înmormântare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Emil Gabor a fost înmormântat azi în discreție totală, doar în prezența surorii sale și a fiicei de la Bacău. Bărbatul s-a stins în sărăcie lucie, măcinat de boli, departe de fetele lui Ramona și Monica, plecate în lume, în căutarea unui trai luxos.

Ramona și Monica nu au putut ajunge la înmormântare din cauza pandemiei

Din păcate, fiicele plecate pe meleaguri străine sale nu i-au putut fi alături tatălui lor nici pe ultimul drum, iar motivul a fost explicat de către Ramona Gabor într-o postare emoționantă pe contul ei de socializare.

„Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere iar, faptul că atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorată virusului Covid-19 , face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el până în ultimul moment. Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo de sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează, însă ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă

Vă rugăm și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității .
Dumnezeu să îl odihnească în pace!”,
a scris Ramona.

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea: „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani”/ EXCLUSIV

Emil Gabor a fost învins de boală

„Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice!', spunea Emil Gabor la începutul lui ianuarie, imediat după Sărbătorile de iarnă pe care le-a petrecut în spital.

„Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit’, a declarat atunci Emil Gabor pentru ciao.ro.

Bătrânul regreta la vremea aceea că nu a putut să ia legătura cu Ramona, care „umblă mult, prin toată lumea’.

101384430_3224974860882096_658948756024066048_o-1-1101384430_3224974860882096_658948756024066048_o-1-1

În ultimele zile de viață, ajunsese la capătul puterilor

Unul dintre prietenii apropiați ai lui Emil Gabor a făcut, la rândul său, dezvăluiri impresionante. El a povestit că acesta a fost găsit fără viață într-o noapte, în jurul orei 2.30 și că, în ultimele zile de viață, abia reușea să meargă și se simtea extrem de rău.

El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2.30 dimineaţa decedat. Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea că: «Îmi e rău, mă dor oasele»', a declarat prietenul cel mai bun al lui Emil Gabor la Antena Stars.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton