Emma Roberts e însărcinată pentru prima oară! Actrița s-a îndrăgostit la nici o lună de la despărțirea de fostul iubit

 Oana Pantazi
.

Vești bune la Hollywood! Actrița Emma Roberts este însărcinată și este în culmea fericirii, ea și iubitul ei, Garrett Hedlund, urmând să devină părinți pentru prima oară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Acum un an, când Emma Roberts se despărțea de iubitul ei, Evan Peters, nimeni nu întrevedea că viața ei se va schimba chiar atât de repede. Dacă la scurt timp după Valentine’s Day actrița și iubitul ei nu mai formau un cuplu, iată că lucrurile au luat o turnură fericită în cazul Emmei.

Mama actriței a confirmat vestea

La nici o lună de la despărțirea de Peters, actrița s-a îndrăgostit de modelul și cântărețul Garrett Hedlund, iar acum cei doi urmează să devină părinți. Fericita veste a fost confirmată chiar de către mama actriței, Kelly Cunningham, după ce US Weekly a dezvăluit, pe 25 iunie, că Emma este însărcinată. Când fanii au felicitat-o pe Kelly în mediul online, aceasta a confirmat vestea.

Citește și: Dennis Quaid s-a căsătorit în secret! Cum arată soția cu 39 de ani mai tânără a actorului

Emma-RobertsEmma-Roberts

Julia Roberts va deveni mătușă

Emma Roberts provinde dintr-o familie faimoasă și a călcat atât pe urmele tatălui său, actorul Eric Roberts, cât și pe cele ale și mai celebrei sale mătuși, Julia Roberts, cărora le duce numele mai departe cu succes. Actrița a devenit cunoscută pentru rolurile din American Horror Story, Virginia, Wild Child, Aquamarine, Nancy Drew, Hotel for Dogs, The Hunt, UglyDolls, dar activează și în domeniul muzical, în anul 2005 ea debutând cu un album de studio.

Cât despre tatăl viitorului ei copil, Garrett Hedlund (35), acesta este cunoscut atât pentru rolurile sale din Friday Night Lights, Troy, Four Brothers, Eragon, Country Strong, Tron: Legacy, On the Road, cât și pentru relația cu Kirsten Dunst…

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea: „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton