Mihai Mitoșeru și Noemi nu pot sta departe unul de celălalt. Ce au făcut cei doi în urmă cu doar câteva zile

 Lixandru Livia
.

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în urmă cu aproape două luni, însă aceștia au rămas în relații bune, apropiații sperând chiar la o împăcare între cei doi. După ce recent s-a speculat că fosta soție a prezentatorului tv are deja un iubit, alt detaliu din viața lor personal iese la iveală.

36902157_1991411644227121_1246827923697041408_n36902157_1991411644227121_1246827923697041408_n

După ce s-a lămurit misterul bărbatului alături de care a fost surprinsă Noemi zilele trecute, acesta fiind cumnatul său, soțul surorii sale, tânăra și Mihai Mitoșeru au ieșit împreună în oraș.

Potrivit Spynews, Noemi a mers acasă la Mihai Mitoşeru pentru a-i duce haine patrupedului pe care cei doi îl au împreună. După ce s-au văzut, iar Noemi a petrecut în compania câinelui pe care îl iubește foarte mult,  Mihai Mitoşeru și fosta soție au ieșit la un restaurant, und ear fi petrecut câteva zeci de minute.

Mihai Mitoșeru a anunțat despărțirea, pe pagina de socializare

Divorțul dintre Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, după 13 ani de relație, a fost unul surprinzător, cu atât mai mult cu cât cei din jur așteptau vestea că își vor mări familia… Iată însă că, în loc de asta, fanii actorului au citit cu uimire anunțul despărțirii, pe contul său de socializare.

„Am avut bunul-simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pt. toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton