Ţi-l mai aminteşti pe Harry, hoţul simpatic din SINGUR ACASĂ? Cum arată actorul Joe Pesci acum, la 76 de ani

 Dumba Gabriela
.

Au trecut aproape 30 de ani de la premiera „Singur acasă', cel mai îndrăgit film de Crăciun din toate timpurile. Pe lângă personajul principal, „singurul acasă' Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, cel mai carismatic actor a fost Joe Pesci, alias hoţul Harry.

Kevin – Allein Zu Haus, 1990er, 1990s, Film, Home Alone, WeihnacKevin – Allein Zu Haus, 1990er, 1990s, Film, Home Alone, Weihnac

„Singur acasă' este unul dintre cele mai iubite filme de Crăciun, difuzat an de an, în preajma Sărbătorilor de iarnă, de aproape 30 de ani şi în România. Filmul a avut premiera în 1990, iar în România a fost difuzat, prima dată, în 1993.

Cu siguranţă vă aduceţi aminte de hoțul Harry, jumătatea inteligentă a „bandiților umezi' și, ulterior, a „bandiților lipicioși'. El este interpretat de actorul Joe Pesci, care într-o scenă din film l-a muşcat de deget pe Kevin, aşa încât Macaulay Culkin are şi acum cicatrice.

Dacă pe Macaulay Culkin l-am tot văzut, de-a lungul timpului, cum s-a transformat în cei 30 de ani, Joe Pesci a fost mai rar în atenţia publicului. „Hoţul Harry' are 76 de ani acum.

În toţi aceşti ani, Joe Pesci si-a pus pasiunea pentru golf pe primul loc şi a început să participe la competiţii all-star.

Cel mai nou film în care joacă Joe Pesci acum este The Irishman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton