Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva COVID-19, după ce s-a vindecat ca prin minune de boală: "Încurajez pe toată lumea"

 Oana Pantazi
.

Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva COVID-19, după ce, cu trei luni în urmă, a fost la un pas de moarte! Artistul a fost internat aproape trei săptămâni la Terapie Intensivă și a trecut prin clipe extrem de grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Budeanu s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19, după ce, în urmă cu mai bine de trei luni, s-a aflat la un pas de moarte din cauza teribilului coronavirus. Artistul a stat atunci internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia, unde a primit tratament cu plasmă autoimună. Ulterior, a declarat că doar printr-o minune se află acum în viață.

157132605_3934772253246539_4265787432653667651_o157132605_3934772253246539_4265787432653667651_o

Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva COVID-19

Astăzi, Mihai Budeanu a primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19 și, din motive lesne de înțeles se declară pro-vaccinare. Artistul a imortalizat momentul și a pus instantaneele pe pagina sa de socializare, anunțându-și fanii că s-a vaccinat.

Mă simt ok, de vreo trei ore sunt vaccinat. Sper să nu apară de acum încolo efecte adverse. Rapelul îl am programat pe 26 martie, m-am vaccinat cu Pfizer, l-am prins pe ultima sută de metri. Şi soţia mea o să se vaccineze pe 13 martie, ea este programată cu AstraZeneca.

Încurajez lumea să se vaccineze, pentru că aşa scad riscurile de a ne îmbolnăvi şi de a nu trece prin ceea ce am trecut eu. Acum sunt bine, am o bicicletă în casă, pe care mai fac mişcare. Fructe şi legume să mănânce lumea', a spus Mihai Budeanu pentru Fanatik.

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul” și ce i s-a părut cel mai greu la filmări: „Mi-au garantat că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Unde are loc prima întâlnire dintre Burlacul și cele cele 25 de fete:„Aici m-am căsătorit’

Citește și: Oana Roman și Vica Blochina au rupt relația de prietenie.Anunțul făcut de fosta iubită a lui Victor Pițurcă

A scăpat ca prin minune

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a trecut prin experiența COVID-19, care nu a fost una deloc ușoară. A luptat pentru viața lui, cu toate că i s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire.

Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă din ce în ce mai mult. Am chemat salvarea, m-a luat. Am ajuns la Medgidia, la secția de ATI. Oxigenul era undeva la 50%, undeva foarte jos. Medicii au spus – ‘un miracol că ai scăpat„, a mărturisit Mihai Budeanu la Vorbește Lumea.

Solistul a povestit ulterior, într-un interviu la Antena 3, că a reușit să se vindece de boală după administrarea tratamentului cu Ivermectină. Aceasta a fost achiziționată dintr-un magazin veterinar, la sugestia medicului Ion Alexie, care lucrează într-un spital din Las Vegas, SUA.

Eu nu pot decât să-i mulţumesc foarte mult doctorului Alexie, pentru că pur şi simplu m-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire, iar acest medic a reuşit să mă pună pe picioare într-un timp ok. Am ajuns la Terapie Intensivă, am urmat tot protocolul care se foloseşte în România, mai puţin Ivermectina, pe care mi-a recomandat-o doctorul Alexie şi a spus că trebuie folosită urgent’, i-a spus Mihai Budeanu lui Gâdea la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton