Scene demne de Romeo și Julieta cu Alina și Ilan Laufer. Ce s-a întâmplat la spital

 Cica Cristina
.

Ilan Laufer i-a făcut o nouă vizită soției lui, Alina, încă internată în spital după ce a născut prematur gemenii. Nu a putut intra în spital, însă au reușit să se vadă la geam și au imortalizat momentul într-o fotografie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer a trecut prin momente grele la naștere. Vedeta a născut gemenii prematur și încă se află în spital, după ce a subliniat clar că nu vrea să plece fără copii. Nu mai este la Terapie Intensivă și se simte bine, toată atenția fiind îndreptată către micuții pe care i-a adus recent pe lume.

Alina-Ilan-Laufer-1Alina-Ilan-Laufer-1

Ilan Laufer: „Te iubesc scumpa mea soție, Alina Eroina'

Ilan Laufer a reușit să-i facă o surpriză partenerei sale de Dragobete, iar acum a decs să-i facă o nouă vizită la spital. Cei doi s-au văzut la geam, iar omul politic a publicat o fotografie cu momentul, pe rețelele de socializare.

A ajuns din nou momentul în care îi fac declaratii de dragoste sub geam. Te iubesc scumpa mea soție, Alina Eroina și îi mulțumesc lui Dumnezeu că a mai trecut o săptămână cu bine. Vă doresc tuturor un weekend cât mai bun', a scris el în dreptul fotografiei.

Romeo&Juliet! Te iubesc, dragostea mea!', a fost răspunsul Alinei Laufer la imaginea postată de soțul ei.

Ce frumos, ce declarație din suflet!', „Să fiți sănătoși și fericiți împreună! Totul se va termina cu bine!', au fost comentariile la postare.

Citește și: Cum se simt Alina Laufer și copiii, la trei săptămâni de la naștere.„Gemenii sunt la ATI și îi poate vedea 10 minute pe zi'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Laufer, primele declaraţii după ce a născut prematur:”Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe!”

Citește și: Unde are loc prima întâlnire dintre Burlacul și cele cele 25 de fete:„Aici m-am căsătorit'

Citește și: Oana Roman și Vica Blochina au rupt relația de prietenie.Anunțul făcut de fosta iubită a lui Victor Pițurcă

Alina Laufer a născut prematur

La 39 de ani, Alina Laufer a devenit mămică de gemeni. Ea s-a chinuit mult timp să rămână gravidă și a reușit în urma unei proceduri de fertilizare in vitro.

Fetița este bine, însă băiețelul încă mare are probleme cu respirația și trebuie să mai rămână în spital. Alina Laufer a subliniat că va pleca din spital numai cu micuții în brațe.

Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe. Am momente în care cad, îmi cer scuze că nu am răspuns tuturor. Nu am starea necesară, însă mă bucur că sunt atâtea mămici care mă încurajează, mă susţin. Am trecut printr-un carusel de emoţii din cauza copilaşilor.

Băieţelul nostru are nevoie de puţin ajutor cu respiraţia. Este nevoie de multă răbdare, am încredere în doctori. Mă aflu în cel mai sigur loc pentru copii. Am încredere că o să îi scoatem de aici mari şi frumoşi, a spus Alina Laufer, la Teo Show.

Ilan Laufer: „Alina este bine'

Ilan Laufer a declarat, în exclusivitate pentru Viva!, că starea de sănătate a gemenilor se îmbunătățește și că situația devine mai bună pe zi ce trece. De asemenea, acesta a mai adăugat că Alina se simte bine și că este o fire puternică și că poate să-i vadă pe cei mici doar 10-15 minute pe zi.

Copiii sunt pe cale să fie OK. Am avut și am în continuare foarte mari emoții. S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale. Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții. Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat. Adică, acum, cele mai critice momente, ca să zic așa, sunt în urma noastră și de acum situația devine mai bună pe zi ce trece.

Alina e bine. Alina descarcă tiruri deja în parcare acolo la spital (n.r. râde). Alina se simte bine. Oricum, era în formă fizică și înainte de cezariană și ea e oricum foarte puternică, ca să zic așa. Nu se plânge nici la durere, nici la lipsa de confort și e greu cu ăștia mici că sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi. Ea nu mai este la Terapie Intensivă. Alina este la un salon normal de acolo‘, a declarat zilele trecute Ilan Laufer, în exclusivitate pentru Viva!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton