Vestea zguduitoare pe care a primit-o Majda când s-a întors de la Survivor. Cumnatul ei a murit: "Mi-a fost ca un frate"

 Cica Cristina
.

Majda Aboulumosha de la Survivor a primit o veste zguduitoare la întoarcerea în țară. Vedeta este în doliu, după ce a aflat că una dintre cele mai importante persoane din viața ei s-a stins din viață. Este voba despre cumnatul ei, care a murit mult prea devreme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Majda s-a întors din Republica Dominicană, după eliminarea de la Survivor. Vedeta a fost întâmpinată cu o veste zguduitoare: a aflat că a murit cumnatul ei.

Vedeta a avut un șoc când a auzit că l-a pierdut pe cel care i-a fost ca un frate, care i-a purtat de grijă și a fost mereu atent cu ea. Fosta concurentă de la Survivor este o fire optimistă și a dovedit asta pe tot parcursul competiției, însă acum este de neconsolat.

Majda-iubit-1-1Majda-iubit-1-1

Majda de la Survivor, în doliu la întoarcerea în țară

Majda Aboulumosha a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu cumnatul ei, de la un eveniment. Vedeta a subliniat că abia își mai poate găsi cuvintele și până acum nu a reușit să asimileze vestea până la capăt.

„Încerc să-mi adun cuvintele și să înțeleg tot ce se întâmplă. Am datoria față de voi să va anunț că zilele acestea deși am promis că voi face live, că voi fi prezența în emisiune o să amân pentru că din păcate sunt cu durere în suflet. Cât timp am fost plecată în competiție, cumnatul meu care mi-a fost mai mult decât un frate, mi-a fost familia mea, din păcate a plecat dintre noi și a lăsat un mare gol în sufletele noastre.

M-am întors, iar o parte din familie lipsește. El, mereu mă lua în brațe cu zâmbet și îmi zicea să mănânc. Mereu avea grijă să fiu bine.

Familia a refuzat să anunțe producția, că știa că o să-mi fie rău, că drumul spre casă o să fie unul care părea că nu se mai termină pentru mine. Simțeam mereu că se întâmplă ceva, dar îmi ziceam mereu să fiu puternică. Visam urât și simțeam cum puterea mea nu mai era că la început. Dar am luptat, așa cum a luptat și el, până la final. Aș fi dat orice să mă întorc acasă și să mă aștepte cu zâmbetul pe față !', a transmis Majda pe rețelele de socializare.

Majda: „Am să mă adun'

După această veste și după dispariția unei persoane atât de dragi, Majda le-a transmis un mesaj emoționant fanilor.

„Am să mă adun si am să revin! Iubiți-vă apropiații, iubiți oamenii și dați iubirea mai departe. Da-ți un telefon la timp și daruitți bunătate atât cât mai aveți timp. Uneori poate fi prea târziu!', a mai spus fosta concurentă de la Survivor.

Citește și: Primele imagini cu Majda de la Survivor în România. Cum a reacționat când și-a văzut fetița:”Mi-am dat seama…”

Citește și: În ce condiții dorm, de fapt, concurenții Survivor. Majda:”Cu șobolanii, dădeam șerpii cu mâna”

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul' și ce i s-a părut cel mai greu la filmări:„Mi-au garantat că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Unde are loc prima întâlnire dintre Burlacul și cele cele 25 de fete:„Aici m-am căsătorit'

Majda, probleme de sănătate după eliminarea de la Survivor

Se pare că unul dintre semnele pe care le-a căpătat Majda la Survivor România va rămâne cu ea toată viața.

Cu toate că a fost eliminată din concurs, în urma nominalizării făcute de Jador, fosta Faimoasă este mândră de parcursul ei în emisiune.

„Am rămas cu un semn foarte mare pe picior și o să rămân toată viața cu el, o să fac și recuperare pentru gleznă. Eu mă bucur din toată inima că deși au fost accidentări, niciodată nu m-am oprit, am luptat până la capăt și știam că pot să lupt', a mărturisit acum Majda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton