Jador de la Survivor, accidentare gravă pe traseu. Imaginile care i-au panicat pe Faimoși

 Laciu Andreea
.

Faimoșii și Războinicii se luptă în această săptămână în jocul pentru imunitate. Nu va fi deloc ușor, mai ales după ce Faimoșii au avut parte din nou de o victorie în jocul de recompensă, după multă vreme. Însă, se pare că încrâncenarea concurenților aduce probleme mari pentru unii dintre ei. Jador de la Survivor se accidentează grav pe traseu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador va trece prin momente cumplite pe traseu. Chiar dacă a luptat până la capăt, dorindu-și din suflet să câștige punctul pentru echipa lui, Faimosul s-a lovit grav la un picior. Medicii au intervenit imediat, iar din imagini se poate vedea că Jador are niște dureri înfiorătoare.

Cu toate că nu este apreciat de toți colegii de echipă, de data aceasta starea concurentului provoacă îngrijorare printre colegii Faimoși. Miza jocurilor din această săptămână este una uriașă. În cazul în care Războinicii pierd jocul, ei sunt deciși să îl propună pe Albert pentru eliminare. În cealaltă parte, încă nu se știe clar cine este vizat de nominalizare.

culita-sterpculita-sterp

Jador se accidentează grav la Survivor

Din primele imagini apărute înainte de emisiunea în care vom afla ce se întâmplă cu Jador, se poate observa că Faimosul este pur și simplu distrus de durere. De altfel, nu este prima accidentare serioasă suferită de Jador. Manelistul a avut probleme grave și cu spatele, iar durerile i-au dat bătăi de cap în ultima perioadă.

Nici psihic nu stă prea bine Jador, chiar dacă pare că s-a împăcat totuși cu Culiță Sterp, cântărețul este foarte trist pentru că Majda a plecat acasă. Cu toate că a ales în funcție de performanțele sportive și de aceea a nominalizat-o Jador pe Majda, el regretă că nu a fost salvată de votul publicului.

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor:”E multă ură între noi!” Ce acuzații le-a adus colegilor

Citește și: Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme.Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador'

Regretă că a nominalizat-o pe Majda la Survivor

Majda a fost eliminată de la Survivor în urma nominalizării făcute de Jador, iar la momentul respectiv s-a declarat dezamăgită de decizia luată de colegul ei de competiție.

„Nominalizarea de aseară am primit-o natural, așa cum s-a văzut. Am avut o reacție naturală. Am fost sinceră și am spus că nu mă așteptam, poate din parte unora, eu mă voi duce acasă la familia mea, dar nu mă așteptam din partea lui Jador„, a declarat Faimoasa.

Artistul și-a exprimat regretul cu privire la decizia luată, decizie care, ulterior, a scos-o pe actriță din competiție.

„Îmi pare foarte rău că am votat-o pe Majda, pentru că există o legătură spirituală, de suflet, între noi, dar merita. Următoarea săptămână nici nu vreau să-mi imaginez dacă voi fi nevoit să nominalizez unul dintre băieți, a spus cântărețul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton