Ce mesaj a transmis Viviana Sposub de ziua Clarei, fiica Andreei Bălan și a lui George Burcea. El n-a fost invitat la petrecere

 Mirea Roxana
.

Fiica cea mică a Andreei Bălan a împlinit joi 2 anișori. Cu această ocazie, Viviana Sposub i-a transmis public „la mulți ani' Clăriței, fiica actualului ei iubit, George Burcea. De asemenea, Andreea Bălan a organizat o petrecere în onoarea fiicei ei, petrecere de la care fostul ei soț a lipsit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a publicat o fotografie cu fiica cea mică a Andreei Bălan cu ocazia zilei de naștere a fetiței. De asemenea, asistenta TV i-a urat public „la mulți ani' Clarei, care a împlinit 2 ani pe 4 martie.

La mulți ani Clărița Scărița!', a scris Viviana Sposub pe Instagram, la Insta Story.

De aici rezultă faptul că actuala parteneră a lui George Burcea s-a apropiat de fiicele acestuia și ale Andreei Bălan. Cu toate acestea, artista a afirmat de mai multe ori că nu vrea ca fiicele sale să cunoască actualii parteneri de viață ai părinților pentru a nu le bulversa emoțional.

2-72-7

George Burcea a lipsit de la petrecerea Clarei

Andreea Bălan a organizat o petrecere cu ocazia zilei de naștere a Clarei. De la petrecere, a lipsit chiar tatăl fetiței, George Burcea. Cu toate acestea, nu cred că mai uimește pe nimeni faptul că Andreea Bălan a considerat că prezența la petrecere a fostului ei soț nu este neapărat necesară. Aceasta a sărbătorit-o pe cea mică în compania nașilor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, și a celor mai bune prietene ale ei.

Aseara am sarbatorit-o pe Clara cu o mica petrecere plina de rasete, chicote si voie buna!

Citește și: George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară:'Nu așa ar trebui să se comporte un tată'

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

Citește și: Marius Manole, dezvăluiri neașteptate:„Toată viața am trăit pe datorie și am fost în prag de alcoolism'

Citește și: Scene demne de Romeo și Julieta cu Alina și Ilan Laufer.Ce s-a întâmplat la spital

Au fost alaturi de noi oamenii pe care ii iubim si binenteles nasii nostri dragi care au botezat-o @temishan & @monica_davidescu_ , mereu implicati si devotati.

Ne-am simtit minunat, sunt foarte fericita si multumesc tuturor pentru mesajele frumoase! Ma bucur mult ca va place Amintiri si ca v-a emotionat atat de mult', a scris Andreea Bălan pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii de la petrecere.

Andreea Bălan a lansat „Amintiri'

Andreea Bălan a fost la un pas de a-și pierde viața în momentul în care a născut-o pe Clara. Ziua de 4 martie are dublă semnificație pentru artistă. Aceasta spune că este ziua în care a primit o a doua șansă la viață, dar și ziua în care a venit Clara pe lume. În fiecare an, pe 4 martie, Andreea Bălan își dorește să lanseze câte o melodie de suflet.

„Dragii mei, cu emotie si cu multa dragoste, va prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emotionante piese din cariera mea.

Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua sansa la viața.

In aceasta zi s-a nascut Clara si de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.

Anul trecut am lansat „Inimă de fier”, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez impreuna cu voi Amintiri', piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescentei noastre', a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton