Mihai Bendeac a pierdut ocazia! Barbara Isasi, de care s-a declarat îndrăgostit, se mărită!

 Oana Pantazi
.

Mihai Bendeac a făcut un coup de foudre pentru Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, în clipa în care a văzut-o la iUmor. Actorul fusese fermecat de mult de cântăreață, pe care o urmărea în social media. Din păcate însă, nu are nicio șansă la inima ei…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac se declară un burlac convins, însă nu vom putea ști niciodată ce ar fi fost dacă Barbara Isasi ar fi fost acum o femeie liberă. Din păcate pentru actor, superba solistă a trupei Mandinga este pe cale să se căsătorească, așadar speranțele lui s-au spulberat.

În momentul în care Barbara Isasi a pășit în platoul iUmor, Mihai Bendeac a rămas fără cuvinte, fiind extrem de emoționat la vederea artistei. Actorul a recunoscut că era îndrăgostit de Barbara, pe care o urmărea în secret pe Instagram, dar căreia nu a îndrăznit niciodată să îi vorbească.

„Mamă, ce îmi place de fata asta! Barbara Isasi este o femeie care îți luminează nopțile. Mi-aduc aminte, ca ieri, că am ajuns într-o seară acasă, am deschis televizorul și dintr-o dată am văzut o fată care era în rând cu alți cetățeni, așteptând să apese pe un buton. Când am văzut un prim-plan cu ea, mi s-a deschis sufletul. M-am îndrăgostit. Am căutat-o pe Instagram, dar nu i-am dat follow, mi-a fost rușine!”, a mărturisit atunci Mihai Bendeac, fâstâcit ca un adolescent.

Mihai-Bendeac-5Mihai-Bendeac-5

Mihai Bendeac, dezamăgit că Barbara Isasi nu e singură

Speranțele lui Mihai Bendeac s-au spulberat însă complet în momentul în care a aflat că Barbara Isasi nu numai că avea iubit, dar era și însoțită de acesta în platoul iUmor.

„Mi s-a făcut jenă de mine, jenă totală! Vai de capul și de zilele mele! Cum să o chemați cu iubitul ei? Mamă, ce frumoasă e! Ai văzut cum arată femeia asta? Du-te, bă, de aici! Mamă, cum râde! Barbara, spune-mi ce-ți place! Așa aș putea cuceri femeile! Vreau să îți fac tot ce îți place”, a spus Mihai Bendeac, la momentul respectiv, în emisiune.

Citește și: Fosta mare iubire a lui Mihai Bendeac are un bebeluș de șase luni. Andreea Vasile e în culmea fericirii, după ce a născut în secret

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…” / EXCLUSIV

Citește și: Mădălina Ghenea are un nou iubit. Fotbalistul Nicolo Zaniolo este cu 12 ani mai mic și și-a părăsit logodnica pentru frumoasa româncă

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul: „Locuim împreună de când ne-am cunoscut'

Viitorul soț al artistei nu este gelos

Tânăra artistă, pe jumătate spaniolă și pe jumătate cubaneză, născută la Madrid, și-a găsit nu doar împlinirea profesională în România, ci și pe cea personală. Spre dezamăgirea lui Mihai Bendeac, Barbara Isasi urmează să se mărite curând cu un medic român, cu care se iubește de doi ani de zile.

„Apreciez faptul că Bendeac a vorbit frumos despre mine, dar iubitul meu nu este gelos deloc. Avem multă încredere unul în celălalt, iar încrederea și iubirea reprezintă baza relației noastre. Și el apreciază când oamenii, indiferent dacă sunt bărbați sau femei, vorbesc bine de mine. E perfect!”, a spus Barbara Isasi, în exclusivitate pentru Impact.

De altfel, artista a mărturisit că iubitul ei, Alex, este sufletul ei pereche și că își dorește să întemeieze o familie și să aibă copii.

'Pentru mine, sufletul meu este deja căsătorit cu Alex și deocamdată nu ne gândim la altceva decât cum să fim bine, să ne iubim și să ne susținem în continuare așa cum facem deja. Ne-ar plăcea să avem copii, dar în viitor. Ador copiii!', a mai spus Barbara pentru Impact.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton