Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Bianca Drăgușanu a anunțat nunta: "Noi vom sfârși împreună"

 Laciu Andreea
.

Cătălin Botezatu a avut o reacție stranie, după ce Bianca Drăgușanu a recunoscut, marți, 19 ianuarie 2021, că se iubește cu Gabi Bădălău și că se vede mireasă pentru a treia oară. Cu toate că afaceristul este încă un bărbat aflat în plin proces de divorț, Bianca este foarte fericită alături de el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflată în studioul emisiunii Teo Show, Bianca i-a spus lui Cătălin Botezatu că el va fi cel care îi va deveni părinte spiritual, în cazul în care ajunge a treia oară la altar. „Îți promit că tu vei fi unul dintre nași.', i-a spus Bianca lui Cătălin, în direct, la Kanal D.

Vestea că Bianca Drăgușanu ar avea o relație cu Gabi Bădălău au ajuns și la urechile lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer a declarat că se bucură pentru ea, însă speră că de data aceasta să fie ceva de lungă durată.

Bianca-Drăgușanu-Maldive-5Bianca-Drăgușanu-Maldive-5

Cătălin Botezatu, reacție bizară după ce Bianca Drăgușanu a vorbit despre nuntă

Cu toate că mulți se așteptau ca Bote să accepte propunerea, restul răspunsului oferit de faimosul designer i-a lăsat pe mulți mască. Din vorbele lui, pare că regretă despărțirea de Bianca, cea pe care a și lansat-o, de altfel, în showbiz.

„Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-a zis mi-a zis: mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân. Noi vom sfârși împreună. Este creația mea. A demonstrat că poate așa că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final eu o iau pe ea', a spus Cătălin Botezatu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a apărut în brațele lui Gabi Bădălău: „Mă simt iubită”

Citește și: Dana Budeanu, despre cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău:„Tu ai mai fost cu cocalari'

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri despre al doilea copil: „Poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei'

Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău

Vedeta a făcut primele declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de încă soțul Claudiei Pătrășcanu, pentru că acesta nu a semnat actele de divorț. Bianca Drăgușanu a vorbit și despre vacanța în Maldive alături de Gabi Bădălău.

‘Acum viața mea este în roz, exact asa cum mi-am dorit-o și cum o merit. Aparențele de cele mai multe ori înșală. Dar acum chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasă periodă a vieții mele, din toate punctele de vedere.

Îmi permit orice fel de vacanță și am plecat singură în Dubai. De acolo am plecat cu cineva în Maldive. Nu pot sa zic ca a fost ceva planificat. Am încercat sa o conving pe Ramona (n.r – Gabor) să mergem în Maldive.

Bianca este o persoana foarte spicy, foarte complicată. Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple. Oamenii fericiți nu simt nevoia să-și exprime fericirea. Starea de fericire mi-o induc în fiecare zi singură. Că mai există cineva care mă face fericită e adevărat.‘, a declarat Bianca Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton