Câte soții a avut Cristi Borcea. În ce relații a rămas cu mamele copiilor săi

 Cica Cristina
.

Omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani, a avut trei soții. Fostul acționar de la Dinamo are nouă copii cu patru femei diferite. Iată cine sunt fostele sale soții și în ce relații a rămas cu fiecare dintre ele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea a avut trei soții: Mihaeala Borcea, cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani; Alina Vidican, cu care a fost timp de aproape 6 ani. De mai bine de doi ani este căsătorit cu Valentina Pelinel.

Omul de afaceri susține că pentru binele copiilor toate fostele soții ar trebui să se înțeleagă bine și astfel au o relație civilizată.

Cristi-Borcea-sotii-1Cristi-Borcea-sotii-1

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 1988 și au divorțat în 2011. Împreună au trei copii: Patrick Borcea, în vârstă de 23 de ani, gemenii Antonia Melissa Borcea, Michael Angelo Borcea, în vârstă de 17 ani.

Cristi a rămas în relații foarte bune cu Mihaela Borcea, iar cei doi chiar au afaceri împreună. Mihaela și-a refăcut, la rândul ei, viața în brațele lui Sorin Rap. Și-a găsit liniștea și, în repetate rânduri, a ținut să-și exprime sentimentele pe care le nutrește pentru noul partener.

„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere. Am vrut doar atât: să te găsesc iubitul meu, să te iubesc, să mă iubești!! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături la bine şi la greu’ îţi mulţumesc pentru Noi’ – cea mai puternică galaxie din câte există!’. Te iubesc!’, i-a spus ea la un moment dat.

Cristi Borcea, în pofida faptului că are un renume de cuceritor, a știut întotdeauna să-și țină familia aproape, iar femeile din viața lui sunt în relații bune. Drept dovadă să faptul că omul de afaceri și-a petrecut vacanța alături de Valentina Pelinel, actuala soție și cei trei copii ai lor, dar și de Mihaela Borcea, prima lui soție, și cei trei copii proveniți din căsnicia lor.

Cele trei soții ale lui Cristi Borcea au o relație bună

Dacă Mihaela și Alina au devenit rapid prietene bune, se pare că relația fostelor partenere cu Valentina Pelinel este una normală și civilizată, datorită copiilor.

„Am o relație extraordinară, de respect cu mamele copiilor. Ne ajutăm reciproc, orice problemă, dar cea pe care o iubesc este Valentina.

Au interese comune. Sunt copiii la mijloc. Pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă și până la urmă le este bine atât lor, cât și copiilor. (…) Eu sunt principalul merit, dacă nu aș fi eu nu s-ar înțelege. Cu mine au copiii a mai spus el.

Alina Vidican, a doua soție a lui Cristi Borcea

După divorțul de Mihaela, Cristi Borcea și-a refăcut viața în brațele Alinei Vidican. S-au căsătorit în anul 2011 și au divorțat în 2016. Blondina a suferit extrem de tare după tatăl copiilor ei și a trecut cu greu peste divorț.

Cei doi au împreună doi copii: Alexandru, în vârstă de 8 ani, și Gloria, în vârstă de 5 ani.

După divorțul care a făcut-o să sufere enorm, Alina Vidican s-a mutat în Miami, acolo unde are o afacere. Este vorba despre un restaurant cu specific românesc. Cristi Borcea se interesează și are grijă de copiii săi, chiar dacă nu este fizic lângă ei. Afaceristul le dă o pensie alimentară consistentă și le plătește școlile din America.

Citește și: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui:'Bărbatul care mă împlinește'

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

Citește și: Alina Vidican e transformată de intervențiile estetice.A suferit enorm după divorțul de Cristi Borcea, iar acum parcă e altă persoană

Citește și: Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorț.Cum arată acum

Valentina Pelinel, ultima dintre cele trei soții ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel i-a devenit soție lui Cristi Borcea în anul 2018 și împreună au trei copii: Milan, în vârstă de patru ani și gemenele Indira și Rania care urmează să împlinească 2 ani.

După două divorțuri, Cristi Borcea a găsit dragostea și fericirea în brațele Valentinei Pelinel, fosta soție a politicianului Cristi Boureanu. Fostul acționar de la Dinamo recunoaște că este un romantic incurabil și își apreciază soția, care, spune el, se ocupă de absolut tot. 

Sunt foarte romantic, sunt un sentimental incurabil. Fac declarații de dragoste, cumpăr flori, mă implic în creșterea copiilor, dar Valentina este cea care se ocupă de absolut tot. Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț pe copii’, a dezvăluit fostul acționar de la Dinamo.

Deși are nouă copii, Cristi Borcea spune că nu și-ar mai dori copii, însă lasă totul la aprecierea soției sale. 

Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nici o problemă’, a mai transmis el.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton