Mihaela Stan, eliminată de la Survivor: "Nu mă bucur că plec"

 Oana Pantazi
.

Mihaela Stan a fost eliminată de la Survivor în ediția din 12 aprilie. Războinica a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii și a fost trimisă acasă. Tot în ediția în care a fost eliminată, concurenta a leșinat, cu puțin timp înainte de a afla sentința.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Stan a fost eliminată de la Survivor în ediția din 12 aprilie. După ce Faimoșii și Războinicii s-au împărțit în două echipe – Vulturi și Tigri -, în cadrul probelor Vulturii au pierdut jocul de imunitate și au făcut propuneri pentru eliminare. Cei trei nominalizați au fost Doru Răduță, Alexandra Duli și Mihaela Stan, cea din urmă primind cele mai puține voturi de la telespectatori.

mihaela-stan-eliminata-survivor-4-1024×578-1mihaela-stan-eliminata-survivor-4-1024×578-1

Mihaela Stan, eliminată de la Survivor

A venit și rândul Războinicilor să se împuțineze, iar în ediția de ieri-seară, Mihaela Stan a fost eliminată de la Survivor. După ce echipele s-au împărțit în Vulturi și Tigri, trei concurenți au intrat în cursa pentru eliminare. Deși își dorea să continue competiția, Mihaela Stan a fost votată de telespectatori pentru eliminare, în timp ce colegii ei Doru Răduță și alexandra Duli s-au salvat.

Citește și: Primele imagini cu Laura Giurcanu, la întoarcerea de la Survivor. A fost așteptată cu sarmale și cozonac 

Citește și: Citește și: Cobra Tate, prima reacție, după ce el și fratele lui au fost acuzați de proxenetism și viol:'Se așteptau să avem droguri'

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii: „Le-am explicat că banii nu cresc în copaci'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan:„E adrenalină’

Extrem de emoționată, Mihaela Stan a spus câteva cuvinte după ce Daniel Pavel a anunțat verdictul.

„Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot. Sunt niște oameni superbi. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui tot. Sper ca Vulturii să se descurce și fără mine. Nu știu ce să mai zic! Nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de această experiență', a declarat ea, după care și-a luat rămas-bun de la colegii de echipă, dar și de la Tigri, care i-au fost adversari în această etapă a competiției.

Concurenta a leșinat înainte de aflarea verdictului

Competiția din Republica Dominicană e tot mai acerbă, iar concurenții fac față tot mai greu probelor din cauza hranei insuficiente și a condițiilor în care trăiesc. După ce nenumărați concurenți au avut nevoie, de-a lungul timpului, de intervenția medicilor, în ediția trecută a venit și rândul Mihaelei Stan.

După jocul de comunicare, pe care Vulturii l-au pierdut, concurenta a stat în tribune alături de colegii ei, unde a ascultat discursurile Tigrilor, care au fost câștigători. Din păcate, soarele arzător i-a venit de hac concurentei, care a leșinat. Din fericire, Alex Delea a a avut reflexe bune și a prins-o din cădere, iar medicii intervenit imediat. Concurenta a fost luată cu targa de pe terenul unde s-a desfășurat jocul de comunicare, însă și-a revenit la scurt timp. Ulterior, a mărturisit că este afectată de lipsa hranei.

După ce Mihaela Stan a fost eliminată de la Survivor, în echipa Vulturilor au mai rămas Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Doru Răduță, Blaze, Alexandra Duli și CRBL, care, din păcate, are probleme medicale.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton