Ionuț de la Mireasa a fost eliminat. Simona Gherghe: „Ai încălcat regulamentul”

 Miniosu Alexandra
.

Ionuț de la Mireasa a fost eliminat. Decizie neașteptată la Mireasa! Ieri, pe data de 12 aprilie 2022, un concurent a fost eliminat. Este vorba despre Ionuț, unul dintre participanții care au intrat recent în competiție. Hotărârea a fost anunțată de Simona Gherghe, în direct, după ce tânărul a încălcat regulamentul emisiunii în nenumărate rânduri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ionuț de la Mireasa a fost eliminat. În urmă cu câteva zile, în casa Mireasa au intrat 7 concurenți noi: 4 fete și 3 băieți. Printre ei se numără și Ionuț. Ei bine, se pare că drumul tânărului în competiție nu a fost unul prea lung, pentru că a fost deja eliminat. Aceasta a părăsit emisiunea după ce a încălcat regulamentul de mai multe ori.

ionut-mireasa-6ionut-mireasa-6

Ionuț de la Mireasa a fost eliminat. Ionuț de la Mireasa a părăsit competiția de la Antena 1 după ce a încălcat regulamentul emisiunii în repretate rânduri. Acesta a fost eliminat alături de mama lui, Monica. În ediția de pe 12 aprilie, Simona Gherghe le-a spus că e timpul să-și facă bagajele.

Citește și: Ambulanța, chemată de urgență în emisiunea Mireasa, după ce Nora a leșinat.Imagini cu intervenția medicilor

Citește și: Simona Gherghe l-a descalificat pe Cosmin de la Mireasa:”Nu tolerăm agresivitatea”

Citește și: Omar Arnaout s-a căsătorit la moschee, cu iubita sa:”Eu mă simt mândru și mă simt privilegiat de Dumnezeu”

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, s-a logodit.Prezentatoarea Tv este însărcinată și va naște în curând o fetiță

Ionuț de la Mireasa a fost eliminat

Ionuț de la Mireasa a fost eliminat. Cu o seară înainte de a părăsi competiția, Ionuț s-a certat cu aproape toți băieții. În plus, acesta a deschis geamul și a intrat în casa fetelor, deși știa clar că acest lucru e interzis. Iar asta nu e tot! Tânărul s-a certat și cu cei din echipa din spatele show-ului de la Antena 1. De curând, Simona Gherghe îl avertizase că va fi sancționat dacă nu-și schimbă atitudinea.

Cum concurentul nu a dorit să-și schimbe atitudinea, acesta a fost eliminat de la Mireasa din cauza certurilor, amenințărilor și injuriilor pe care le-a spus la adresa celorlalți. Simona Gherghe a susținut că nu i se pare normal ca Ionuț să-i atace în permanență pe cei din jur.

„Ai încălcat în nenumărate rânduri regulamentul emisiunii. (…) Mireasa nu este despre înjurături, dispreț, jigniri. Nu mi se pare normal ca permanent să-i ataci pe cei din jur. (…)

Ionuț, părăsești casa Mireasa într-o oră, pe acea ușă. Vă rog să vă faceți bagajele', a spus Simona Gherghe la Mireasa.

Sese și Giovana, noi tensiuni la Mireasa

Printre altele, în cadrul ediției au fost dezbătute și alte subiecte. Se pare că, după conflictul pe care l-au avut, Sese a încercat să stea de vorbă cu iubita lui, Giovana, dar fără succes. Aceasta dă vina pe el, deși lucrurile nu ar fi așa, conform spuselor concurentului.

Giovana a spus că nu înțelege ce se întâmplă, deoarece ea consideră că neînțelegerile dintre ei s-au rezolvat. Concurenta e de părere că pe Sese îl deranjează faptul că nu se află în top, deși el a susținut că nu-l interesează asta.

În plus, Sese a încercat să o asigure pe Giovana că nu se va schimba niciodată și că nici pe ea nu încearcă să o schimbe. Acesta i-a transmis iubitei lui că o vede ca pe o femeie puternică și că nu e interesat de părerile celorlalți, scrie fanatik.ro.

„Tu în relația asta te vezi doar pe tine. Giovana e sus, Sese trebuie să stea mai în jos. (…) N-am vorbit în viața mea de topuri. Te doare în … de mine', i-a spus Sese Giovanei la Mireasa.

În emisiune, Simona Gherghe l-a întrebat direct pe Sese de ce e deranjat, iar concurentul a susținut că e pus uneori într-o lumină proastă. Giovana a afirmat că face asta doar „din ambiție și din orgoliu', ca să-l pedepsească pe partenerul ei atunci când consideră că greșește.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton