Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, s-a logodit. Prezentatoarea Tv este însărcinată și va naște în curând o fetiță

 Dumitrache Laura
.

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu trăiește una dintre cele mai frumoase perioada din viața ei. Prezentatoarea Tv este însărcinată, iar peste câteva săptămâni va aduce pe lume o fetiță. Fiica politicianului a postat recent două imagini pe rețelele de socializare, anunându-și fanii că s-a logodit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE. GRATIS, AICI!

Ioana este unica fiică a politicianului, iar peste câteva săptămâni își va strânge în brațe fetița. Prezentatoarea TV este extrem de fericită, fiind împlinită pe toate planurile. De curând, Ioana Voicu a fost cerută în căsătorie, arătându-le fanilor din mediul online, inelul de logodnă.

Ioana Voicu insarcinataIoana Voicu insarcinata

Ioana Voicu este însărcinată în luna a noua și urmează să aducă pe lume o fetiță. Perioada de sarcină de până acum a fost descrisă de fiica lui Mădălin Voicu ca fiind una cu suișuiri și coborâșuri. Chiar și așa, vedeta este nerăbdătoare să își strângă copilul în brațe.

Citește și: Ce nume special va purta nepoata lui Mădălin Voicu:„Ioana va naște o fetiță în luna…'

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată prima oară. A dezvăluit sexul și numele bebelușului:”Am avut niște sperieturi”

Citește și: Mirela Vaida, despre scandalul în care sunt implicați frații Tate:„Nu ar fi venit Poliția dacă era o româncă' / Ce au făcut după audieri

Citește și : Oana Sârbu, imagine rară de la nunta cu Virgil Popescu.A publicat-o de ziua Doinei Levintza

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, s-a logodit

Ioana Voicu în vârstă de 34 de ani va deveni mamă peste câteva săptămâni. Fiica politicianului Mădălin Voicu va aduce pe lume primul său copil. Ioana Voicu și-a surprins fanii cu o postare pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea Tv și Alex Fenchiu, s-au logodit. Jurnalista și iubitul ei vor deveni părinți în luna mai. Pe Instagram, Ioana a postat două imagini alb-negru, una cu burtica de gravidă, iar cealaltă cu inelul de logodnă.În descrierea prezentatoarea TV a scris: „Just one word… LOVE 🤍 [Un singur cuvânt… IUBIRE 🤍]'

Ioana Voicu, probleme cu sarcina

Ioana a declarat într-un interviu că, are placenta Praevia, iar la începutul sarcinii s-a confruntat cu anumite probleme. Vedeta a declarat că nu a fost nimic grav, dar a preferat să fie mai grijulie cu sarcina sa. Aceasta a anunțat că este însărcinată după patru luni de sarcină.

Se spune că fetițele vin mai devreme, așa am auzit. Data programată este între 5 și 15 mai, dar sperăm să ajungem până acolo. Există această posibilitate (n.red.: să nască mai devreme), eu având și placenta Praevia. Să duc până la termen nu este imposibil, dar există anumite riscuri, cum ar fi să nasc mai devreme. Singura problemă este că respir puțin cam greu și nu prea mai pot urca scările. A fost o sarcină cu mici urcușuri și coborâșuri… De-asta sunt puțin mai atentă. A fost puțin mai greu în primele 4 luni„, a spus Ioana, la Antena Stars.


Mădălin Voicu nu a știut nici el că fiica lui e gravidă

Mădălin Voicu a declarat că fiica sa i-a spus că va deveni bunic pe 16 ianuarie, cu o zi înainte de a face publică vestea că e însărcinată. Politicianul a aflat la o petrecere dată de Ioana cu ocazia acestui eveniment. Mădălin Voicu a mărturisit că și-ar fi dorit un nepot, dar este fericit că va fi bunic de fată.

„Ea a făcut un fel de petrecere. N-am știut! N-a vrut să spună deloc. Mie nu mi-a spus nimeni, mai ales că era ordin dat: 'Lui tata nu-i spuneți nimic'. Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut. Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă… Știu că o să fie totul în regulă. E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana. Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență', a spus Mădălin Voicu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton