Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au împlinit 8 ani de relație. Ce declarații de iubire și-au făcut

 Miniosu Alexandra
.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au împlinit astăzi 8 ani de relație. Jurata de la „Masked Singer România' și iubitul ei au marcat frumosul eveniment prin declarații de iubire, asemeni îndrăgostiților. Ba mai mult, cu această ocazie, ei le-au împărtășit fanilor din mediul online mai maulte imagini de cuplu cu ei doi. Iată ce și-au transmis în văzul tuturor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au împlinit 8 ani de relație. Frumoasa vedetă și partenerul ei sunt dovada vie că dragostea adevărată nu durează doar trei ani. Se iubesc la fel ca-n prima zi, profită din plin de timpul petrecut împreună, iar cuplul lor funcționează chiar și când se află distanță.

m1-9m1-9

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt astăzi în culmea fericirii. Încă din prima parte a zilei, cei doi au anunțat public că au împlinit opt ani de relație. Și-au făcut declarații de dragoste în fața tuturor internauților, împărtășind cu ei această mare bucurie. În plus, au făcut un gest emoționant, ce i-a luat prin surprindere pe admiratorii din mediul virtual.

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei, Ayan, care studiază în America:„M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu îl aduce Mihaela Rădulescu pe Felix Baumgartner în România:”Aici e un teren minat”

Citește și: Legătura neștiută dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, milionarul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Citește și: Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, s-au certat iar:„Lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea'

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au împlinit 8 ani de relație

În urmă cu câteva ore, Felix Baumgartner a postat un filmuleț inedit pe contul lui oficial de Instagram. Cu ocazia aniversării a opt ani de relație cu Mihaela Rădulescu, a realizat un clip video cu mai multe imagini cu ei doi. Acesta a fost redistribuit și de vedeta noastră, pe rețeaua ei de socializare. Fotografiile sunt de-a dreptul fabuloase, captând momente unice din cuplul lor.

În dreptul filmulețului, Felix Baumgartner i-a făcut MIhaelei Rădulescu și o frumoasă declarație de iubire. I-a spus că se bucură enorm că a intrat în viața lui și i-a urat aniversare fericită.

„8 ani, iubito! Mă bucur atât de mult că ai intrat în viața mea. Aniversare fericită', a scris Felix Baumgartner pe rețeaua socială.

Același mesaj a fost redistribuit și de jurata de la „Masked Singer România', tot în dreptul clipului video. Ea a mai adăugat și următoarele cuvinte, amintindu-și cu drag de ziua în care s-au cunoscut: „O să tac acum și o să derulez înapoi până în prima zi'.

Cum funcționează relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a apărut în revista VIVA! de octombrie, fiind chiar și pe copertă. Printre altele, ea ne-a povestit care sunt avantajele unei relații la distanță. Frumoasa vedetă ne-a declarat că se poate și astfel, cu „reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite'. Deși sunt mereu ocupați, reușesc să se revadă în diverse locuri.

„Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc.

Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc', ne-a povestit Mihaela Rădulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton