Mario Fresh a sfidat legea și s-a fotografiat fără mască de protecție în autobuz: „Am făcut-o și pe asta”

 Martin Lorena
.

Mario Fresh s-a fotografiat fără mască în autobuz! În plină pandemie, Mario Fresh nu ține cont de măsurile de protecție sanitară impuse de autorități. Artistul a folosit mijloacele de transport în comun din Capitală fără a purta masca de protecție. Mai mult, acesta a înregistrat imaginile și le-a distribuit pe rețelele de socializare, fără a ține cont că poate fi tras la răspundere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mario Fresh este un artist cunoscut de întreaga țară. Acesta s-a lansat în industria muzicală cu ajutorul lui Alex Velea, iar acum își continuă cariera pe cont propriu. Deși are o mulțime de fani, Mario Fresh nu le oferă cel mai bun exemplu. Recent, acesta s-a fotografiat în timp ce mergea cu autobuzul, fără să respecte măsurile de protecție sanitară impuse de autorități. Mai mult, alături de imaginile postate, artistul a transmis și un mesaj.

WhatsApp-Image-2021-10-22-at-14.20.35WhatsApp-Image-2021-10-22-at-14.20.35

Mario Fresh a atras imediat atenția internauților în momentul în care s-a postat fără mască de protecție în autobuz. Alături de imaginile postate, Mario a scris și un mesaj.

Citește și: Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh:„Ne apucăm de treabă în viitorul apropiat'

Citește și: Ce părere are Andreea Esca despre iubitul fiicei sale:„Mario Fresh este…'

Citește și: Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express.Ce s-a întâmplat la casting

Citește și: Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, s-au certat iar:„Lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea'

Mario Fresh s-a fotografiat fără mască de protecție în autobuz

Mario Fresh a sfidat legea și nu a ținut cont de măsurile impuse de autorități. Acesta a mers cu un autobuz din București fără a purta mască de protecție. Mai mult, artistul a distribuit imaginile pe rețelele de socializare, fără a ține cont de faptul că ar putea fi tras la răspundere. El nu s-a gândit nici că, fiind urmărit de sute de mii de oameni, ar putea oferi un exemplu negativ prin imaginile postate. Artistul a scris și un mesaj alături de fotografii.

„Am făcut-o și pe asta.', a scris el.

Mario formează un cuplu cu Alexia Eram

Mario formează o relație de lungă durată alături de fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Cei doi au trecut prin multe divergențe de-a lungul anilor, însă în acest moment lucrurile merg foarte bine între ei. Alexia a recunoscut că și-ar dori un copil cu artistul, însă momentan sunt prea mici pentru a pune bazele unei familii.

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă’, a spus Alexia Eram, glumind pe acest subiect.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton