Ruxi și Anda Adam, scandal de proporții la Bravo, ai stil: "Ai nevoie de prezervative..."

 Raiciu Adriana
.

Scandal de proporții la Bravo, ai stil! Celebrities. Anda Adam și Ruxi și-au arucant cuvinte dure, în ediția de seara trecută. Influencerița a fost extrem de afectată de cele spuse de colega sa și susține că a întrecut măsura cu mult. Iată cum a decurs discuția dintre cele două.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam și Ruxi și-au tot aruncat diferite replici acide în ultima perioadă. Cel mai tare a deranjat-o pe artistă momentul în care a făcut o aluzie în legătură cu o ținută pe care o purta. De la niște vorbe până la un scanda a fost doar un pas.

bas-1bas-1

Orgolioase din fire, concurentele și-au aruncat cuvinte dure în emisiunea de seara trecută.

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil!:„O victimă stilistică!’

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities:'Am luat-o personal'

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la Cuțite s-au despărțit după 6 luni

Citește și: Andreea Popescu a născut. Primele imagini cu fetița sa:„Nu am fost deloc bine’

Anda Adam și Ruxi s-au certat la Bravo, ai stil

Anda Adam o vede cu ochi diferiți la momentul actual pe Ruxi. Susține că se stresează foarte mult și că este multe prea nervoasă, iar atitudinea ei se revarsă în relațiile cu celălalte concurente.

Printre altele, cântăreața i-a sugerat că este momentul ca Ruxi să-și facă o relație, pentru că este foarte posibil ca toate aceste sentimente negative să provine din lipsa unui partener de viață.

Tura asta chiar nu am de ce sa ma relaxez, sunt foarte relaxata de cand am intrat in competitie. Este vreuna stresata ca a fost prima editie si ca s-au luat doua sau zero sau 3 stelute. Ne simtit cam toate jignite, ca pari lipsita de modestie. Chiar mi se pare ca esti foarte nervoasa in ultimul timp …Ai nevoie de niște prezervative, că poate tu te mai relaxezi puțin. Iubito, eu nu am nevoie de prezervative ca am un logodnic.Stii cat de relaxata vin la filmare, nici n-ai idee.' a spus  Anda Adam. 

În momentul în care a auzit aceste vorbe de la Anda Adam, Ruxi a răbufnit. Vedeta din mediul online susține că nu i s-a părut potrivit acest comentariu. Ba chiar mai mult, i-a spus că ea a fost „țărancă” în situația de față.

„Ma bucur ca te fac in sfarsit sa fii cu mine ca pana acum erai asa…Uite tu ai fost taranca de m-ai jignit cu chestia asta. Ai dat-o. Ai adus in discutie ceva ce s-a intamplat acum o Gala. Tu fierbi in tine. Atata poate. Trebuia sa zica ca o femeie nervoasa trebuie sa faca sex. Este din rautate si din ce fierbe in ea.Eu am ales sa vorbesc ca m-am plictisit sa ascult aceste povesti. A fost penibil din nou. Ea o da pe mega rautate. O doare ce am zis la Gala trecuta? Tu o dai cu faze de sex. E penibil! Nu imi mai pasa, de aia vorbesc. O sa zic tot ce cred despre ce e in platou. Ea asta face.”, a mărturisit Ruxi.

„Ești foarte vulgară”

Ei bine, discuția nu s-a oprit aici. Anda Adam a ținut să-i precizeze lui Ruxi că ea nu are nevoie și că o duce chiar bine pe plan sentimental.

Mai mult, i-a spus colegei sale că este foarte vulgară și că nu are o limită.

„Relaxeaza-te, atata tot. Da, pana la sase am treaba, 12 bucati…Eu am venit coafata si machiata. Mi s-a dat voie. Ai spus-o intr-un mod in care m-a jignit acel lucru cu Billie Eilish. Este vorba despre respect. Poate n-ai fi vrut sa spui, dar asa a sunat. Ne pui intr-o lumina foarte proasta pe toate. Daca tot spui de povestile noastre, spunem noi si despre ale tale. Cred ca deja esti foarte vulgara si nu ai o limita a bunului simt. Sa ne respectam, atat. Eu am facut o gluma la poveste ce ai facut-o in aceasta seara”, a mai spus Anda Adam.

sursă foto- Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton