Mihaela Buzărnescu a sărit cu parașuta de la 4000 de metri în ziua în care a împlinit 34 de ani: „Sunt singura persoană care...”

 Martin Lorena
.

Mihaela Buzărnescu a sărit cu parașuta de la 4000 de metri în ziua în care a împlinit 34 de ani. Mihaela Buzărnescu este una dintre cele mai apreciate sportive din România. Aceasta a câștigat admirația publicului datorită personalității sale puternice și curajului incredibil. Recent, pe 4 mai, ea a împlinit 34 de ani, motiv pentru care a sărit cu parașuta de la 4000 de metri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Buzărnescu se numără printre sportivele cu care România se poate mândri la nivel mondial. Aceasta are o carieră impresionantă, dar și o personalitate puternică. Firea sa curajoasă i-a impresionat pe mulți și i-au motivat spre depășirea temerilor. Recent, ea a împlinit 34 de ani, motiv pentru care a decis să sară cu parașuta de la 4000 de metri.

1-Mihaela1-Mihaela

Sportiva a povestit cu lux de amănunte de ce a luat această decizie, dar și ce alte sporturi extreme a practicat. Iată declarațiile!

Citește și: Tenismena Mihaela Buzărnescu, ameninţată cu moartea în timpul unui turneu

Citește și: Ce regim alimentar urmează Mihaela Buzărnescu

Citește și: Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui CRBL de la Survivor:'Cel mai profitor'

Mihaela Buzărnescu a sărit cu parașuta de la 4000 de metri în ziua în care a împlinit 34 de ani

Mihaela Buzărnescu a explicat faptul că în fiecare an de ziua ei își depășește o frică. Anul acesta ea a decis să sară cu parașuta de la 4000 de metri. Deși a fost pentru prima dată când a făcut un asemenea gest, tenismena a fost lăudată pentru curajul său.

„Acum câteva zile m-am dat cu mașina de curse. M-am mai dat cu parapanta acum câțiva ani, la Rio de Janeiro. Sincer, dacă aș putea, m-aș duce să fac și bungee jumping. Cei de la saltul cu parașuta mi-au spus că sunt singura persoană care n-a avut nicio reacție', a povestit ea.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Mihaela Buzărnescu și-a sărbătorit ziua de naștere alături de câțiva prieteni apropiați. Deși s-a simțit bine, acest plan nu a fost unul gândit cu mult timp în urmă. Pe 4 mai, ea ar fi trebuit să se afle la un concurs, însă nu a reușit să se prezinte din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

„Eu trebuia să fiu la un concurs și a trebuit să fac o injecție puternică. Mă ajută pe mine pe partea asta profesională, pentru următorii 2-3 ani cât o să mai joc eu, ca să evit încă o operație la umăr. S-a nimerit super bine. M-am întâlnit cu prietenii mei. M-am simțit atât de bine, a fost chiar foarte frumos. Trebuie să fac o dată la 2-3 luni injecția. A durut destul de rău. Mi-a făcut două de data asta, ca să fiu sigură că mă ține mai mult', a povestit ea.

Aceasta a explicat faptul că după administrarea injecțiilor, ea nu are voie să intre pe teren timp de o săptămână. Urmează acest tratament pentru a evita o operție la umăr.

E un cortizon foarte puternic pe care îl fac și în săptămâna respectivă nu am voie să joc. Mă ajută foarte mult pe partea aceasta de recuperare. Am o ruptură acolo și nu se poate evita operația', a explicat Mihaela Buzărnescu.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton