Cum a reacționat Oana Pellea după declarațiile de hărțuire sexuală de la Premiile Gopo: „Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Pellea a reacționat public, pe rețelele de socializare, după scandalul de la Premiile Gopo. Fiica regretatului Amza Pellea e de părere că Viorica Vodă, cea care a susținut în cadrul Galei că a fost hărțuită sexual în cariera ei, trebuie să dea nume. În caz contrar, spune ea, discursul actriței va rămâne doar o declarație în gol. Iată ce mesaj a postat artista în mediul online!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Pellea a reacționat public, în mediul online, după scandalul de la Premiile Gopo. Actrița în vârstă de 60 de ani a susținut că Viorica Vodă, cea care a afirmat că a fost hărțuită sexual în timpul carierei sale, ar trebui să dea nume. Fiica regretatului Amza Pelea consideră că oamenii trebuie să fie responsabilizați, să-și asume faptele și să răspundă pentru ele.

oana-pellea-viorica-voda-1oana-pellea-viorica-voda-1

Anul acesta, la Premiile Gopo, actrița Viorica Vodă a susținut un discurs neașteptat, în care a afirmat că a fost hărțuită sexual în carieră. După cele spuse de ea pe scenă, în spațiul public a urmat un val de reacții, atât în rândul internauților, cât și al colegilor ei de breaslă. Mai multe actrițe, printre care și îndrăgita artistă Oana Pellea, au comentat situația, spunându-și punctul de vedere.

Citește și: Oana Pellea a împlinit 60 de ani.Cadoul primit din partea Casei Regale a României

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant în memoria tatălui său, Amza Pellea:”Dorul mă arde zi de zi”

Citește și: Viorica Vodă a povestit un episod traumatizant, după discursul de la Premiile GOPO:”Regizorul mi-a smuls pur și simplu sutienul de pe mine, cu toată echipa de față!”

Citește și: Mircea Diaconu, declarații scandaloase după ce Viorica Vodă a spus că a fost hărțuită sexual:„Este o formă de amantlâc, inclusă profesiei'

Cum a reacționat Oana Pellea după declarațiile de hărțuire sexuală de la Premiile Gopo

Se pare că reacțiile generate de spusele Vioricăi Vodă la Premiile Gopo, care a afirmat că a fost hărțuită sexual de anumiți directori, regizori din lumea cinematografiei, continuă și acum. Recent, o postare făcută de actrița Lia Bugnar pe contul ei de Facebook a strâns diferite păreri, pro și contra, față de atitudinea luată de actrița din Filantropica, de a dezvălui adevărul.

„O actriță îi spune altei actrițe care are niște kilograme în plus față de ea „Draga mea, grăsimea nu ține loc de talent”. Aceeași actriță îmi spune mie „Eu mi-am făcut copiii mei, tu ce-ai făcut? I-ai luat pe ai altora!”. La petrecerea de după Gopo, aceeași actriță îl condamnă compulsiv pe un regizor că iubita lui a făcut avort.

Tot acolo, aceeași actriță o face pe o alta „c***a care iei rolurile că te culci cu regizorii și care n-ai familie până la vârsta asta”. Și încă, și încă. Aș inaugura cu această ocazie curentul #youalso. Poate găsim un loc în pollitically correctness și pentru asta', a scris Lia Bugnar pe Facebook.

„Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume'

Printre sute de comentarii la postarea de mai sus s-a remarcat și cel al Oanei Pellea. Actrița a susținut că Viorica Vodă trebuie să dea nume, „chiar dacă ar face-o după 20 de ani'. Altfel, consideră ea, discursul ei de la Premiile Gopo ar rămâne doar ca o declarație în gol.

„Cum se numește această actriță? Te întreb pentru că nu înțeleg de ce nu se merge până la capăt în declarații. Cu nume. Și în declarațiile de la Gopo … așteptăm nume …Oamenii trebuie să fie responsabilizați, trebuie să-și asume faptele și să răspundă pentru ele. Altfel, rămâne o declarație în gol și atât! Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume…chiar dacă ar face-o după 20 de ani…', e comentariul de Oana Pellea la postarea Liei Bugnar.

Reacția actriței Nuami Dinescu

Nu doar Oana Pellea a intervenit, ci și actrița Nuami Dinescu. Ea a lăsat următorul comentariu:

„Aici grasa de serviciu. Nu a fost concurs să nu mi se spună ” păcat că ai o fată așa frumoasă, poate mai slăbești”. Sau variațiuni pe tema'.

Viorica Vodă, discurs surprinzător pe scena Premiilor Gopo

Viorica Vodă a fost alături de colegii ei de breaslă din pelicula Filantropica, regizată de Nae Caranfil, care a aniversat 20 de ani, pe scena Premiilor Gopo. Artista a decis să vorbească public despre sacrificiile impuse de lumea cinematografiei, dând dovadă de foarte mult curaj, prin care a luat prin surprindere pe toată lumea. Ea a susținut un discurs emoționant în fața tuturor, povestind despre cum a trebuit să facă terapie, pentru a putea trece peste hărțuirea din lumea cinematografiei.

„Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere și consecințele expunerii. Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulți directori de teatru, regizori, care se pare că m-au confundat cu personajul, atât de credibilă am fost. Să nu credeți că vreau acum să mă reinventez inițiind campania #meetoo from Moldova, pentru că vin din Basarabia. Nu. Nu despre asta e vorba.

Spun asta pentru că simt acum, la 45 de ani, fiind mamă a doi copii și mai ales a unei fete care este aici în sală și are exact vârsta acestui film, 20 de ani, la fel de frumoasă, sensibilă, talentată, studentă la Arhitectură, ca pe viitor, când își va croi o carieră și va fi la început, să aibă curaj, să nu-i fie rușine.

Atunci când va fi într-o lume a bărbaților sau a femeilor care, din educație sau lipsa de educație, nu îndrăznesc să spună niște lucruri. Noi nu am avut. Toată generația noastră am crescut cu rușine, cu pudoare', a declarat actrița Viorica Vodă pe scena Premiilor Gopo.

Sursă foto: Facebook, Hepta, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton