Actrița Ioana Bugarin, după ce Viorica Vodă a spus că a fost hărțuită sexual: „Am trecut prin atingeri neplăcute. Îmi puneau mâna pe...”

 Miniosu Alexandra
.

Actrița Ioana Bugarin a făcut o serie de declarații șocante, după ce Viorica Vodă a spus că a fost hărțuită sexual. Se pare că discursul celei din urmă, ținut la Premiile Gopo, le-a dat curaj și altor colege de breaslă să vorbească public despre experiențele urâte prin care au trecut. Tânăra artistă, în vârstă de 26 de ani, a spus că și ea a trecut prin „atingeri neplăcute' și „comentarii nepotrivite'. Iată confesiunea dureroasă a vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Actrița Ioana Bugarin a fost autoarea unei confesiuni cutremurătoare, după ce Viorica Vodă a spus că a fost hărțuită sexual. Discursul susținut de colega ei de breaslă la Gala Premiilor Gopo i-a dat curaj să vorbească deschis despre experiențele urâte prin care a trecut și ea în carieră. Artista de 26 de ani a mărturisit că a primit unele comentarii nepotrivite, dar că a trecut și prin atingeri neplăcute.

ioana-bugarin-viorica-voda-1ioana-bugarin-viorica-voda-1

În urma discursului ținut de Viorica Vodă pe scena celei de-a 16-a ediții a Premiilor Gopo, în care a povestit că a fost hărțuită sexual, în spațiul public s-a creat un val de reacții. Acestea au venit atât din partea internauților, cât și din partea oamenilor din industria cinematografică. Alături de alte artiste, și actrița Ioana Bugarin a decis să-și arate susținerea față de colega ei de breaslă, susținând că și ea, din păcate, s-a lovit de astfel de situații.

Citește și: Cum a reacționat Oana Pellea după declarațiile de hărțuire sexuală de la Premiile Gopo:„Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume'

Citește și: Mircea Diaconu, declarații scandaloase după ce Viorica Vodă a spus că a fost hărțuită sexual:„Este o formă de amantlâc, inclusă profesiei'

Citește și: Care este alimentul la care Giulia Nahmany a renunțat, pentru a slăbi 20 de kilograme:„Secretul numărul unu în frumusețe'

Citește și: Cătălin Moroșanu, despre căsnicia cu Georgiana:”Nu mai este flacara de la început…”

Actrița Ioana Bugarin, după ce Viorica Vodă a spus că a fost hărțuită sexual

Ioana Bugarin, o apreciată actriță din România, a susținut că și ea, dar și alte colege de breaslă, au trecut prin atingeri neplăcute și comentarii nepotrivite. Aceasta a povestit că, la un moment dat, erau colegi care o atingeau inclusiv pe sâni, pe vremea când era doar o puștoaică.

„Mai multe actrițe, din păcate, am trecut prin atingeri neplăcute, comentarii nepotrivite. Îmi amintesc și acum că erau colegi și veneau și îmi puneau mâna pe după spate și toată mâna ajungea pe sânul meu, eram o puștoaică timidă care nu stia cum să se mai tragă.

Din care am ajuns să joc un film din care trebuia sa ies și regizorul mi-a spus, tu știi că eu fac filmul asta doar ca să te văd goală?', a spus actrița Ioana Bugarin, coform stirileprotv.ro.

„Începusem să dezvolt un soi de anxietate'

Iar asta nu e tot! Conform spuselor Ioanei Bugarin, tânăra actriță s-a lovit de astfel de situații neplăcute inclusiv în perioada facultății. Artista a mărturisit că începuse să dezvolte un fel de anxietate, motiv pentru care se apucase de terapie.

„A existat un profesor care la un curs, îmi amintesc și acum, o amenința pe o colegă care avea un bust mai voluminos, că dacă mai țopăie mult pe polka din bust, el o dă afară. Și a umilit-o, a pus-o în fața întregii clase și a spus că dacă îți mai miști sânii în felul ăsta, eu te dau afară, și a pus-o să danseze fără să își miște sânii în fața întregului colectiv.

Deja începusem să dezvolt un soi de anxietate, mi-era frică să vorbesc, să fiu acolo, să nu fac ceva greșit, că nu sunt suficient de bună și am spus unei profesoare că m-am apucat de terapie', a adăugat ea.

Viorica Vodă, discurs surprinzător pe scena Premiilor Gopo

Viorica Vodă a fost alături de colegii ei de breaslă din pelicula Filantropica, regizată de Nae Caranfil, care a aniversat 20 de ani, pe scena Premiilor Gopo. Artista a decis să vorbească public despre sacrificiile impuse de lumea cinematografiei, dând dovadă de foarte mult curaj, prin care a luat prin surprindere pe toată lumea. Ea a susținut un discurs emoționant în fața tuturor, povestind despre cum a trebuit să facă terapie, pentru a putea trece peste hărțuirea din lumea cinematografiei.

„Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere și consecințele expunerii. Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulți directori de teatru, regizori, care se pare că m-au confundat cu personajul, atât de credibilă am fost. Să nu credeți că vreau acum să mă reinventez inițiind campania #meetoo from Moldova, pentru că vin din Basarabia. Nu. Nu despre asta e vorba.

Spun asta pentru că simt acum, la 45 de ani, fiind mamă a doi copii și mai ales a unei fete care este aici în sală și are exact vârsta acestui film, 20 de ani, la fel de frumoasă, sensibilă, talentată, studentă la Arhitectură, ca pe viitor, când își va croi o carieră și va fi la început, să aibă curaj, să nu-i fie rușine.

Atunci când va fi într-o lume a bărbaților sau a femeilor care, din educație sau lipsa de educație, nu îndrăznesc să spună niște lucruri. Noi nu am avut. Toată generația noastră am crescut cu rușine, cu pudoare', a declarat actrița Viorica Vodă pe scena Premiilor Gopo.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton