Mihaela Buzărnescu are o relație cu fotbalistul Marco Dulca. Prima imagine cu noul cuplu

 Sutiu Theodora
.

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca sunt într-o relație. Internaționalul de tineret Marco Dulca (22 de ani) și jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu (33 de ani) formează cel mai nou cuplu din sportul românesc. Cei doi îndrăgostiți nu au confirmat informația, dar, în schimb au apărut într-o fotografie care a dat de gândit tututor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca sunt într-o relație. Cei doi s-au și pozat la Untold extrem de fericiți, fotografie care a apărut pe Story-ul de Instagram al fotbalistului. Potrivit unor surse Prosport, Mihaela și Marco sunt împreună de mai puțin de o lună.

mario-dulca-mihaela-buzarnescu-768×1365mario-dulca-mihaela-buzarnescu-768×1365

Mihaela Buzărnescu are o relație cu fotbalistul Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca sunt într-o relație. Dar, așa cum puteți vederea și în imaginea din galeria foto, deși nu se cunosc de așa de mult timp, chipurile lor sunt luminoase, semn că se simt foarte bine atunci când petrec timp împreună.

În mod ciudat, Mihaela Buzărnescu și-a suspendat de câteva zile contul de Instagram, în timp ce pe Facebook activitatea este de mai multe zile inexistentă. Între cei doi este o diferență de 11 ani.

Citește și: Tenismena Mihaela Buzărnescu, ameninţată cu moartea în timpul unui turneu

Citește și: Ce regim alimentar urmează Mihaela Buzărnescu

Citește și: Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă

Cine este Marco Dulca, iubitul Mihaelei Buzărnescu

Marco Dulca, component al echipei Chindia Târgoviște, s-a născut în Coreea de Sud, acolo unde evolua tatăl său, Cristi Dulca. Tânărul jucător a evoluat patru sezoane la Swansea în vremea junioratului, după care a fost adus de Gică Hagi la Viitorul.

În presa mondenă s-a scris că Marco Dulca ar avea o relație cu Sarah, fiica lui Marius Șumudică.

„Nu mă amestec în viața privată. La fotbal îi mai dau sfaturi, la relații nu îmi permit și nu e cazul', a precizat tatăl fotbalistului, când a fost întrebat despre acest subiect, potrivit sursei amintite mai sus.

Mihaela Buzărnescu s-a împrumutat de 28.000 de euro ca să poți juca în circuitul profesionist

Deși acum nu mai are probleme de natură financiare, Mihaela Buzărnescu nu a fost întotdeauna așa de norocoasă. Mult timp nu a avut sponsori și a trebuit să se împrumute de bani pentru a evolua în circuitul profesionist de tenis.

„Este nevoie de sacrificii pentru a face performanță. Părinții mei s-au împrumutat, eu m-am împrumutat și nu-mi este rușine să spun că am jucat tenis pe datorie.

Dar am avut și marea satisfacție să reușesc să-mi plătesc toate datoriile. Din premiile câștigate. E drept că aș aprecia ca sponsorii să se orienteze mai mult și spre tenis, care este un sport individual, pentru că e un sport care, iată, aduce victorii, prilej de bucurie, de mândrie.

Din păcate, mulți se opresc cu sprijinul doar la partea verbală: ne laudă, spun că se mândresc cu noi, atunci când câștigăm, dar cam atât. Trezim interes doar când suntem pe primele poziții în clasament, ca și cum până acolo nu am avea nevoie de sprijin, ca să putem face performanță.

De aceea, să știți, mulți jucători tineri și foarte talentați, de viitor, renunță la tenis în timp, pentru că nu au posibilitatea financiară să se mai susțină, iar familiile lor nu mai au resurse să îi susțină în circuite. Eu, una, voi spune totdeauna că sunt recunoscătoare familiei mele pentru că a făcut eforturi să ajung aici', declara Mihaela pentru Viva, în 2019.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton