Motivul pentru care fiicele lui Corneliu Vadim Tudor locuiesc încă în casa părintească: „Tata...”

 Miniosu Alexandra
.

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor încă locuiesc în casa părintească. La 6 ani de la moartea „Tribunului', Lidia și Eugenia Tudor au făcut mărturisiri emoționante. Printre altele, ele au dezvăluit motivul pentru care nu s-au mutat încă separat și stau în continuare cu mama lor. Iată ce au declarat cele două despre regretatul lor tată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-a aflat motivul pentru care fiicele lui Corneliu Vadim Tudor locuiesc încă în casa părintească. Chiar Lidia și Eugenia Tudor au făcut dezvăluirea, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Au avut răspunsuri diverse, fiecare având un motiv diferit.

v9-2v9-2

Corneliu Vadim Tudor a lăsat în urmă două fiice și o văduvă îndurerată. Fiica lor cea mare, Lidia, are 31 de ani, iar cea mică, Eugenia, 26. Mulți s-au întrebat care e motivul pentru care încă locuiesc în casa părintească, alături de mama lor. Și-au justificat alegerea public, totodată dând de înțeles că nu au în plan să ia această decizie în viitorul apropiat.

Citește și: Unde lucrează mama Biancăi Drăgușanu, după ce s-a mutat în București.Ce salariu are

Citește și: Brigitte Pastramă a fost însărcinată cu Florin, dar a pierdut copilul:„Un an și ceva ne-am rugat…'

Citește și: Tori Spelling din Beverly Hills și Dean McDermott divorțează.Motivul șocant al despărțirii

Citește și: Alexandru Arșinel, internat în spital în același timp cu Ion Caramitru:„Am înțepenit'

Motivul pentru care fiicele lui Corneliu Vadim Tudor locuiesc încă în casa părintească

Invitată la Antena Stars alături de sora ei mai mică, Lidia Tudor a susținut că încă „nu a venit momentul' să se mute. În prezent, ea se concentrează asupra proiectelor pe care le va pune în aplicare pentru „Tribun' și în memoria. Are de gând să realizeze un muzeu închinat lui Corneliu Vadim Tudor pentru toți cei care l-au iubit.

„Nu a venit momentul. În viața fiecărui om sunt etape. Va veni și acel moment. (…) Deocamdată, mă gândesc la proiectele pe care le am de pus în aplicare pentru tata și în memoria lui', declarat Lidia Tudor la Showbiz Report, de pe Antena Stars, notează Spynews.ro.

Eugenia Tudor: „Tata nu ne-ar fi vrut niciodată mirese'

Eugenia Tudor, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, a mărturisit că ea și sora ei nu se gândesc încă să se mute. Ea a lăsat de înțeles că această decizie poate depinde și de momentul în care-și va întâlni bărbatul potrivit. Totodată, ea a precizat că este singură în prezent.

În același timp, Eugenia Tudor a povestit că regretatul lor tată nu ar fi vrut niciodată să le vadă mirese. Datorită iubirii nemărginite pe care le-o purta, și-ar fi dorit să le țină toată viața „lipite de el'.

„Depinde și pe cine întâlnești, depinde de mai multe lucruri. Nu ne gândim la asta pur și simplu. (…) Tata nu ne-ar fi vrut niciodată mirese. El ne-ar fi ținut lipite de el. A și zis că pentru el pragul bătrâneții este să devină bunic. (…) Eu sunt singură', a transmis fiica cea mică a „Tribunului', Eugenia Tudor.

Sursă foto: Captură ecran & Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton