De ce nu vor Nicole Cherry și iubitul ei să se căsătorească: „Vreau să fac mai multe lucruri înainte”

 Mirea Roxana
.

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar peste trei luni, vor deveni și părinți pentru prima dată. Totuși, artista și partenerul ei nu au planuri de nuntă . Nicole Cherry a vorbit despre acest subiect la Xtra Night Show și a dezvăluit motivul pentru care ea și iubitul ei nu vor să se căsătorească încă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani și iubitul ei, Florin Popa, în vârstă de 30 de ani, sunt foarte fericiți împreună și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Chia dacă se iubesc extrem de mult, cei doi nu vor încă să se căsătorească, iar artista are și un motiv pentru acest lucru.

n1-5n1-5

Nicole Cherry și Florin Popa se gândesc la nunta lor, însă au de gând să mai aștepte pentru că artista are o serie de planuri bine puse la punct și cert este că știe ce își dorește. Faptul că nu sunt căsătoriți nu i-a împiedicat pe Nicole Cherry și iubitul ei să își dorească un copil. Artista a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars și a dezvăluit motivul pentru care ea și iubitul ei nu vor încă să se căsătorească.

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată:”A rămas…”. Cine e prima persoană care a aflat despre sarcină / EXCLUSIV

Citește și: Larisa Iordache recunoaște că a avut momente când a vrut să renunțe la gimnastică:„Am renunțat la idee când părinții mei…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce cadou de nuntă îi dă Ilie Năstase Simonei Halep:„E mai bogată decât mine'

Citește și: Cu ce artistă s-a iubit Tavi Clonda înainte să se însoare cu Gabriela Cristea

De ce nu vor Nicole Cherry și iubitul ei să se căsătorească

Nicole Cherry a dezvăluit motivul pentru care ea și iubitul ei nu vor să se căsătoreasc. Artista nu vrea să se grăbească pentru că vrea să mai dea jos numărul de kilograme acumulate în timpul sarcinii pentru a arăta așa cum își dorește în ziua nunții.

 „Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Să ne revenim un pic și facem și următorul pas. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva în relație. Deja suntem la pachet, nu trebuie să fim căsătoriți', a spus Nicole Cherry la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Cât s-a îngrășat artista în sarcină

Nicole Cherry este în ultimul trimestru de sarcină și se simte foarte bine. Artista a dezvăluit și câte kilograme s-a îngrășat în toată această perioadă. Numărul de kilograme acumulat este un sacrificiu minor pentru bucuria pe care o va simți Nicole în momentul în care își va strînge fiica în brațe.

Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simțit aceste 6 kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele 3 luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control’, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram, zilele trecute.

Artista și iubitul ei, Florin, sunt nerăbdători să-și strângă micuța în brațe.

Săptămâna următoare intru în ultimul trimestru de sarcină. A trecut atât de repede și n-am avut timp să procesez toată informația până acum. Mă bucur că mai e foarte puțin și o să ne bucurăm de ea și în realitate’, a mai adăugat Nicole.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton