Mezzosoprana din Iași dă semne că-și revine. Anunțul făcut de medici despre Maria Macsim Nicoară: ”Pacienta poate acum...”

 Stamen Diana
.

Când nu mai sperau la un progres, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară dă semne că își revine. Familia artistei speră la o minune și așteaptă cu sufletul la gură ziua în care aceasta își va reveni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

După ce medicii au spus că Maria Macsim Nicoară va trebui să învețe totul de la zero și abia după ce vor trece șase luni se va putea discuta despre o intervenție chirurgicală. Astăzi, cei care au grijă de mezzosoprana din Iași vin cu vești bune și anunță că artista dă semne că începe să-și revină ușor-ușor.

„Pacienta face mici progrese. A crescut amplitudinea mișcărilor pe partea stângă. Totodată, pacienta poate fixa acum cu privirea pentru 2-3 secunde interlocutorul. Momentan nu intră în discuție o posibilă externare. Cel mai probabil, aceasta va fi transferată la Secția de Recuperare Neuromotorie a unității medicale', spune dr. Doru Baltag, director medical la Spitalul de Recuperare din Iași, potrivit Cancan.

Se pare că mezzosoprana din Iași a reușit să poată fixa privirea pentru 2-3 secunde cu interlocutorul și a reușit să mai miște partea stângă a corpului. Mai bine de o lună, Maria Macsim Nicoară a stat în comă, iar pe 16 iunie a fost transferată la Spitalul de Recuperare din Iași.

Nu se știe ce s-a întâmplat cu adevărat în casa mezzosopranei din Iași

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său.

De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția. Cei doi au declarat autorităților că artista a căzut pe scări.

Între timp, au apărut informații conform cărora mezzosoprana și soțul ei nu ar mai fi fost în relații bune, iar acesta era extrem de violent.

maria_macsim_nicoaramaria_macsim_nicoara

Citește și: Detalii cutremurătoare despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, după ce a ieșit din comă. Un medic rupe tăcerea:va rămâne cu sechele pe viață!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton