Simona Gherghe și-a făcut curaj să vorbească despre coșmarul vieții sale: "M-a lovit cu o scândură. Prezența lui mă paraliza!”

 Dumba Gabriela
.

Simona Gherghe și-a făcut curaj și a povestit pe blogul său o experiență care a traumatizat-o în copilărie și pe care nu o poate uita nici acum. Bătăile pe care le-a primit-o timp de trei ani, când era doar un copil, o afectează și acum, la maturitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În copilărie, Simona Gherge a practicat baletul, dar pasiunea ei a fost întreruptă din cauza unor experiențe traumatizante. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor lucruri uluitoare despre coșmarul vieții sale.

Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza.

Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente', a povestit Simona Gherghe.

Simona-Gherghe-2-1Simona-Gherghe-2-1

De ce a plecat Simona Gherghe de la Acces Direct

În decembrie 2019, după o perioadă în care a preferat să nu dea niciun fel de declarații, Simona Gherghe a rupt tăcerea și a explicat motivele care au determinat-o să părăsească Acces Direct, emisiunea de la Antena 1 pe care a prezentat-o mulți ani.

Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.

În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am', a spus Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton