Cirque du Soleil a concediat peste 4000 de angajați. Cea mai mare companie de circ din lume își declară insolvența

 Cica Cristina
.

Efectele pandemiei de coronavirus încep să-și facă apariția din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Cirque du Soleil, cea mai mare companie de profil din lume, a fost nevoită să concedieze nu mai puțin de 95% din angajați. Acum, pentru că de la izbucnirea pandemiei, nu s-au mai făcut deloc încasări, celebrul circ își declară insolvența și solicită protecție împotriva creditorilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Încă se încearcă salvarea faimosului circ, motiv pentru care principalele fonduri de investiții care dețin acțiuni la compania canadiană ar urma să îi preia datoriile, în cadrul unui de investiții de nu mai puțin de 300 de milioane de dolari.

Inclusiv autoritatea de investiții din Quebec se va implica în acest demers.

„Cu venituri zero de la închiderea forțată a tuturor spectacolelor noastre din cauza epidemiei, conducerea a trebuit să acționeze pentru a proteja viitorul companiei', a ținut să precizeze CEO-ul Daniel Lamarre pentru Reuters.

Citește și:O celebră luptătoare de wrestling, violată la 18 ani. Motivul pentru care vedeta se deschide abia 16 ani mai târziu: „Am crezut că…'

Citește și: Elena Cârstea întâmpină greutăți în SUA. Dezvăluiri cutremurătoare de peste ocean: „Mama e bolnavă, nu mai poate face doi pași. Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!'

Cirque du Soleil a concediat încă din luna martie nu mai puțin de 4000 de persoane, printre care și artiști. Aceștia reprezentau circa 95% dintre angajați. 

Cirque du Soleil a fost fondată în urmă cu 36 de ani, în anul 1984 la Montreal, și a devenit cea mai mare și mai cunoscută companie de circ din lume.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Adela Popescu întâmpină probleme după înțărcarea fiului cel mic:„S-au complicat lucrurile rău de tot'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton