La ce metodă medicală a apelat Cristina Bălan, înainte de a o naște pe fiica ei, pentru a se asigura că e sănătoasă: „A costat destul de mult, nu am vrut să-mi risc sarcina”

 Radulescu Ruxandra
.

La ce metodă medicală a apelat Cristina Bălan, înainte de a o naște pe fiica ei, pentru a se asigura că e sănătoasă. Pe 30 decembrie, Cristina Bălan a născut o fetiță, devenind mamă pentru a treia oară. Fosta solistă a trupei Impact mai are deja doi băieți de aproape zece ani, Matei și Toma, diagnosticați cu sindromul Down. Invitată în emisiunea lui Măruță, Cristina Bălan a spus la ce metode a recurs pentru a se asigura că fiica sa este un copil sănătos, încă dinainte de a veni pe lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La ce metodă medicală a apelat Cristina Bălan, înainte de a o naște pe fiica ei, pentru a se asigura că e sănătoasă. Cristina Bălan, 41 de ani, fosta solistă a trupei Impact, a adus pe lume o fetiță, chiar înainte de intrarea în noul an, adică pe 30 decembrie. Artista și soțul ei au fost extrem de fericiți, mai ales că această sarcină a decurs bine. Cristina Bălan a născut în urmă cu 10 ani băieți gemeni, Matei și Toma, micuții suferind însă de sindromul Down. Cântăreața a făcut un test foarte costisitor pentru a afla din vreme dacă fiica ei este sănătoasă. Cristina Bălan a povestit întreaga experiență în show-ul lui Măruță.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2020_06_a-mers-la-vocea-romaniei-pentru-gemenii-ei-cu-sindrom-down.-cat-de-mari-au-crescut-baietii-cristinei-balan-1280×720-1-1024×576-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2020_06_a-mers-la-vocea-romaniei-pentru-gemenii-ei-cu-sindrom-down.-cat-de-mari-au-crescut-baietii-cristinei-balan-1280×720-1-1024×576-1

La ce metodă medicală a apelat Cristina Bălan, înainte de a o naște pe fiica ei, pentru a se asigura că e sănătoasă

Cristina Bălan a relatat la în cadrul emisiunii „La Măruță” că cea de-a doua sarcină nu a fost planificată, așa că atunci când a aflat că va avea o fetiță, a dorit să se asigure că va fi un copil sănătos. Artista a apelat la un test foarte scump, dar extrem de eficient prin care a aflat că micuța este bine.

Acest copil nu a fost programat, a venit cumva de la sine. A fost o surpriză foarte plăcută și frumoasă și în continuare este o fetiță deosebită. Am făcut o singură investigație, un test genetic pe care l-am făcut în mediul privat și care a costat destul de mult, cu o acuratețe foarte mare. E un test noninvaziv nu am vrut să-mi risc sarcina, a fost o alegere foarte foarte bună.

Citește și: Cristina Bălan a născut. Primele imagini cu fetița artistei: „Îți vom fi alături la fiecare pas”

Citește și: Cristina Bălan, primele declarații despre botezul copilului: „Pe băieți i-am botezat la un an. Îmi doresc niște lucruri care poate par bizare’. Cum s-a schimbat relația cu soțul ei în sarcină / EXCLUSIV

Nu ne permiteam să mai avem un copil cu nevoi speciale, având doi deja, care necesită toate atenția și terapiile necesare. Am facut aceste investigații, rezultatul a venit destul de rapid, era în săptămâna a 14-a de sarcină.„, a spus Cristina Bălan la show-ul „La Măruță”.

Cristina Bălan: „Am fost acuzată că am născut copii defecți”

Cristina Bălan a vorbit în cadrul podcastului În Oglinda despre faptul că cei din jur au judecat-o pentru faptul că dat naștere unor copii diferiți față de ceea ce este considerat „normal”. Artista a mărturisit că i-a adus pe lume pe cei doi fii cu multă dragoste și nu permite nimănui să emită judecăți eronate.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu.

Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa. Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel', a povestit cântăreața în emisiunea „În Oglindă'.

De ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală

Cristina Bălan și soțul ei au luat anul trecut o decizie foarte dificilă, aceea de a-i retrage pe Matei și pe Toma de la școală, pentru ca cei doi să-și continue studiile acasă. Vedeta a menționat că mediul de învățământ nu era deloc prielnic micuților.

Ei veneau foarte nervoși de la școală, veneau și făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră până la mediul acesta și atunci am vorbit cu psihologul copiilor, cu alte persoane avizate, am cerut păreri în dreapta și-n stânga, și am decis să îi ținem acasă', a declarat Cristina Bălan, în urmă cu câteva luni, pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton