Mesajul ascuns transmis de Elisabeta a II-a, după interviul dat de Meghan și Harry, la Oprah. Experții au dezvăluit totul!

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce CBS a difuzat interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry, a apărut și declarația oficială a Reginei Elisabeta a II-a. Una, evident, formală. Iată ce părere au experții regali despre mesajul suveranei Marii Britanii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Interviul dat la CBS de Meghan Markle și Prințul Harry a agitat puternic apele, în special în Marea Britanie și cu precădere la Buckingham. Urmărit de 11 milioane de britanici, interviul a adus în atenția publicului acuzații grave făcute de cei doi, printre care cea mai delicată fiind problema rasismului.

Meghan a povestit, printre altele, că au existat îngrijorări în Familia Regală cu privire la culoarea pielii fiului lor, înainte de a veni pe lume și a mărturisit că faptul că nu s-a bucurat de sprijin atunci când era denigrată de presă a determinat-o chiar să aibă gânduri suicidare.

204175_1-3204175_1-3

Ce a spus, de fapt, Regina Elisabeta a II-a

În urma interviului dat de Meghan și Harry la CBS, experții regali au decodificat pentru Daily Mail mesajul transmis de Regină.

„Problemele menționate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiţi ai familiei”, a spus Elisabeta a II-a.

Autorul regal Phil Dampier a subliniat propoziția folosită de suverană – unele amintiri pot fi diferite.

„Regina spune de fapt că Harry și Meghan ar putea să ofere versiunea lor despre evenimente sau interpretarea unei conversații din urmă cu câțiva ani, fără să meargă atât de departe încât să spună că mint, lucru ce ar putea fi neadevărat. În mod clar, ea a vorbit cu persoana care ar fi făcut remarca despre Archie și acea persoană i-a oferit propria versiune despre eveniment.'

Dampier a mai menționat că este evident că elisabeta a II-a nu vrea ca numele membrului familiei sale care a făcut remarca despre Archie să fie făcut public, deoarece știe exact ce consecințe poate avea o astfel de acuză asupra imaginii cuiva.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism! „Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru”

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre cearta cu Kate Middleton: „M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit”

Elisabeta a II-a vrea să facă pace cu Meghan și Harry

Un alt expert, Tom Bower, biograf regal, a comentat: „Confruntată cu acuzațiile nefondate și cu un val imens de sprijin pentru Meghan și Harry, declarația Palatului este o capodoperă a respingerii politicoase și a îmbrățișării diplomatice. Va veni și momentul de stabilire a adevărului, dar Regina are dreptate să lase mai întâi furtuna să se domolească și apoi să înceapă să restabilească statutul durabil al monarhiei.'

În final Regina a conchis spunând că Meghan, Harry și Archie rămân membri dragi ai familiei regale, iar Phil Dampier consideră acest act diplomatic ca pe o invitație la conciliere trimisă acestora, invitație prin intermediul cărora le transmite să pună capăt declarațiilor publice și să caute noi punți de legătură cu Familia Regală.

„Sunt asigurați că grijile lor sunt luate foarte în serios și că modalitatea de a rezolva problemele pe care le-au ridicat este să o facă în mod privat, ca familie', a spus și expertul Richard Fitzwilliam.

Pe de altă parte, fostul secretar de presă al Elisabetei, Charles Anson, a declarat pentru Sky News: „Cred că aceste evoluții sunt dificil de tratat și ea dorește să o facă într-un mod corect, dar în cercul familial, mai degrabă decât prin diplomație publică'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton