(P) 5 idei de cadouri inspirate pentru domni

 advertising.ringier
.

Îți dorești să dăruiești unui domn drag din viața ta un cadou reușit? Indiferent dacă este vorba despre partener, frate, tată sau un bun prieten, alegerea unui cadou nu este niciodată ușoară. De aceea, în continuare îți prezentăm câteva dintre cele mai inspirate idei de cadouri, pe care le poți comanda chiar și online! 

  1. Un ceas

Chiar dacă astăzi, ceasul este mai mult un accesoriu, în unele situații este chiar util. Este mult mai elegant să te uiți la ceas decât la telefon, mai ales într-o situație în care acest gest poate fi interpretat. De aceea, foarte mulți domni preferă să poarte ceasul zi de zi și să îl utilizeze pentru scopul în care a fost creat. Astfel, o foarte bună idee de cadou ar putea fi reprezentată de un ceas. 

2. Un parfum de nișă 

Deși oferirea unui parfum este un gest care poate fi interpretat, depinde foarte mult de persoana căreia i-l vei oferi. Dacă este partenerul, tatăl sau fratele tău, nu este niciun fel de problemă. Totuși, ar fi bine să faci o surpriză plăcută și să oferi un parfum de nișă, care vă încânta simțurile. Îți garantăm că va avea un succes enorm și că va fi folosit cu drag.  

3. O cravată din mătase

Așa cum femeile își doresc cât mai multe genți și bărbații vor cravate din mătase pe care să le poarte la ocazii speciale. O cravată clasică, într-o culoare care se va potrivi la orice, va arăta întotdeauna bine. Materialul contează enorm, așa că optează pentru cele naturale, iar mătasea este întotdeauna o alegere foarte bună. 

4. O husă de telefon elegantă

Chiar dacă telefoanele din ziua de astăzi sunt foarte rezistente, o protecție în plus nu strică niciodată. De aceea, poți să oferi cadou o husă de telefon elegantă, care va fi purtată cu drag oriunde și oricând. Optează pentru un model clasic și o culoare care poate fi purtată la orice, pentru a ști sigur că acea husă se va potrivi în orice împrejurare. O husă nu este doar frumoasă, ci și utilă. 

5. O curea din piele naturală 

Nu în ultimul rând, îți sugerăm să alegi și o curea din piele naturală. Cureaua este un accesoriu cu adevărat indispensabil pentru bărbați, folosit zilnic. De aceea, fiecare bărbat ar trebuie să dețină cât mai multe curele de calitate, pe care să le schimbe oricând dorește. O curea de calitate este în primul rând o curea din piele naturală. Aceasta va rezista ani la rând și va arăta perfect în orice situație. Pielea naturală este elastică și rezistentă la întindere, așa că reprezintă un material ideal pentru curele. Poți opta pentru piele naturală netedă sau întoarsă sau chiar pentru o curea cu două fețe. Recomandarea noastră este să alegi curele de barbati de la Marelbo, un producător român care pune pasiune în fiecare produs și de la care poți comanda întotdeauna calitate și frumusețe. Fiecare curea de la Marelbo este realizată din piele naturală și are un preț excelent, de producător. 

Sperăm ca ți-au plăcut ideile noastre de cadouri și ca te vei inspira pentru alegerea celui mai bun!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton