Dan Negru revine la Next Star, după un an de pauză! Cine sunt jurații și ce reguli trebuie să respecte

 Dumba Gabriela
.

După aproape un an de când au fost întrerupte filmările pentru Next Star, din cauza pandemiei COVID-19, Antena 1 reia filmările, însă cu reguli stricte pentru concurenți și juriu. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească Dan Negru, gazda show-ului de top, și celebrii jurați Ștefan Bănică, Loredana Groza și Dorian Popa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Next Star a fost, poate, emisiunea TV cea mai afectată din cauza pandemiei COVID-19 pentru că a fost pusă un an pe pauză, având în vedere că show-ul este cu copii. Însă, sunt mari șanse ca filmările să fie reluate pe 15 martie, susțin surse din Antena 1.

Cum-petrece-Dan-Negru-Revelionul-11-1024×767Cum-petrece-Dan-Negru-Revelionul-11-1024×767

'Prezentatorii și jurații vor fi nevoiți să se testeze, copiii-concurenți și însoțitorii lor, bunici sau părinți, vor avea nevoie de un certificat medical, pentru a fi excluse din start necazurile. Și programul de Revelion a fost filmat în aceleași condiții, cu toții au purtat mască, în pauze, și s-a respectat distanțarea.

Vor primi mâncare la pachet, sigilat, li se vor pune la dispoziție dezinfectanți, totul va fi atent supravegheat, pentru ca nimeni să nu se îmbolnăvească' au dezvăluit surse din Antena 1 pentru impact.ro.

Citește și:

Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc. Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Irina Pavlenco se căsătorește cu fostul soț al Ralucăi Podea. Cele două au devenit prietene

Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor: „Femeie, vrei să mori?'

'Se va munci 8 zile consecutiv, câte 12 ore pe zi!'

Pentru că echipa Next Star se teme ca nu cumva să fie introduse restricții noi și emisiunea să fie din nou suspendată, filmările se fac la foc automat, chiar și câte 12 ore pe zi.

'Nu este timp de pierdut, în București este scenariu roșu, cu toții se tem să nu fie iar suspendate filmările. Se va munci enorm, timp de 8 zile, începând din 15 martie, nu vor lua pauză nici în weekend. Dan Negru și jurații Dorian Popa, Ștefan Bănică Jr și Loredana Groza vor munci timp de 12 ore, zilnic, așa că nu e deloc ușor.

Dar ei sunt veterani în televiziune, pe platourile de filmare nu vor fi probleme. În plus, au sărit în sus de bucurie că revin, munca lor înseamnă și bani. Cum concerte nu sunt, televiziunea rămâne, încă o vreme, cam singura și majora sursă de venit, pentru artiști', au mai dezvăluit aceleași surse.

„Porecla de Regele audiențelor e o povară'

Dan Negru n-a putut sta departe de televiziune și nici televiziunea n-ar mai avea o parte importantă a zonei de divertisment fără Dan Negru. Așa că, în perioada în care Next Star a fost pe pauză, Dan Negru și-a continuat tradiția Revelioanelor, veche de 21 de ani și a prezentat și la final de 2020 show-ul dintre ani, la Antena 1.

„Porecla asta de „Regele audiențelor e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu şi îmi amintesc că un ziarist mi-a spus că pe el nu-l interesează ştirea despre „Negru lider de audiență, dar că abia așteaptă să titreze pe prima pagină momentul căderii mele. Victoria are 1000 de părinți, înfrângerea nu are niciunul.', a declarat Dan Negru pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton