Melania Trump, apariție elegantă în Marea Britanie. Cuplu prezindențial al Americii s-a întâlnit cu regina Elisabeta

 Pirvu Cristina
.

Melania Trump și Donald Trump se află pentru câteva zile în Marea Britanie. Președintele Americii s-a întâlnit cu Regina Angliei, dar și alți oficiali. Cea care a atras toate privirile pe parcursul întâlnirilor oficiale a fost Melania Trump. A purtat ținute foarte elegante! 

Ieri, Donald Trump și Melania au mers la Buckingham Palace. Toate privirile au fost ațintite asupra Primei Doamne a Americii.  Ea a ales să poarte o ținute Dolce & Gabbanna – albă, cu o curea albastră în talie. Gulerul ținutei este de aceeași culoare. Pare că i-a adus un omagiu lui Audrey Hepburn, dar a și respectat și etichetat englezească, a ales să poarte o pălărie cu boruri largi.

Seara, la banchetul organizat de Regina Elisabeta a II a,  Prima Doamnă a Americii a purtat o rochie Dior Haute Couture de culoare albă. Ea a asortat și o pereche de mănuși albe și lungi, care au dat ținutei o notă de eleganță aparte.

Ținuta mulată și până în pământ i-a venit perfect, se pare că a avut parte de cea mai bună consiliere.  Priviți galeria foto cu aparițiile Melaniei Trump!

Președintele Americii și Melania Trump vizitează Marea BritaniePreședintele Americii și Melania Trump vizitează Marea Britanie

Melania Trump se simte victimizată și hărțuită de către cei care îi critică stilul vestimentar

Cu atât mai mult cu cât soțul ei este, probabil, cel mai controversat președinte al Statelor Unite din toate timpurile, Melania Trump se află permanent atât în vizorul presei, cât și în cel al inamicilor soțului ei, care nu ezită să o lovească sub centură și când e, și când nu e cazul. Cum cel mai la îndemână subiect este reprezentat de alegerile în materie de fashion ale Primei Doamne, aceasta este permanent criticată, deși este o femeie extrem de frumoasă și de elegantă. Nu e de mirare că Melania Trump suferă din cauza celor care o atacă permanent, lucru cu privire la care și-a exprimat, recent, dezamăgirea. Conform Hollywood Life, Melania Trump se simte victimizată și hărțuită uneori’ de cei care îi critică stilul vestimentar, considerând că atitudinea acestora este nedreaptă.

Foto: Northfoto 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton