De ce nu pune Andra gura pe alcool. S-a învățat minte după ce l-a făcut de râs pe Cătălin Măruță de față cu socrii!

 Oana Popoiag
.
Andra și Cătălin MăruțăAndra și Cătălin Măruță

Oricât am încerca, este greu să o găsim pe Andra 'vinovată' de vreun defect major sau de cine știe ce viciu. Se pare, totuși, că vedeta cu imagine impecabilă a avut și ea momentele ei de jenă. Cum a fost acela în care a băut două pahare de vin și l-a pus pe Cătălin Măruță într-o situație…nedorită.

Andra a avut dintotdeauna o relație extraordinară cu părinții lui Cătălin Măruță, care au primit-o cu brațele deschise în familia lor din prima clipă. Ce-i drept, este greu să nu o iubești pe Andra, popularitatea ei uriașă nu e întâmplătoare, dar nu despre asta vrem să vorbim în acest articol. În ciuda faptului că are mereu vorbele la ea și este foarte atentă la gesturi, construindu-și în timp o imagine impecabilă, artista a avut de-a lungul timpului câteva derapaje.

De ce nu pune Andra gura pe alcool. Are două motive întemeiate!

Unul dintre aceste derapaje a fost dezvăluit chiar de Andra, în urmă cu ceva timp, pe canalul ei de Youtube, când a explicat de ce nu pune gura pe alcool. Motivul este unul foarte întemeiat, iar rădăcinile sale se află la începutul mariajului cu Cătălin Măruță. Aflată în vizită la familia acestuia, cântăreața a făcut greșeala să bea două pahare de vin. 'Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit', a recunoscut Andra, pe jumătate rușinată, pe jumătate amuzată, în urmă cu câțiva ani.

Mai este, însă, un motiv pentru care Andra nu consumă alcool, așa cum a mărturisit la Agentul VIP: 'Nu am nicio problemă cu somnul. Dorm oriunde, în maşină, în avion, în tren. Şi 15 minute de somn îmi ajung ca să mă simt odihnită. Din acest motiv, atunci când cânt pe la petreceri nu consum niciun fel de băutură. Dacă iau un păhărel, adorm imediat. Mulţi artişti spun că trebuie să bei puţin, ca să dregi glasul. La mine asta nu merge. Dacă beau ceva, îmi vine să mă aşez pe scenă undeva şi să dorm'.

Andra și Cătălin Măruță, poveste de dragoste cu happy end

Andra și Cătălin Măruță s-a cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2. Conform propriilor declarații, cântăreața nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă, dar, după trei ani, în 2008, avea loc nunta, la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță. În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și fetița, Eva Maria.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Oana Sîrbu a pozat în lenjerie intimă la 51 de ani. Fanii sunt în delir: „Basic Instinct. Nu pot să cred!'

Cum arăta Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, înainte să apeleze la chirurgia estetică! Diferența e frapantă

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton