Actrița Iuliana Călinescu, înlocuită la Antena Stars după doar două săptămâni. Bianca Sârbu prezintă acum emisiunea „Dragoste fără secrete”

 Dumba Gabriela
.

Suprizã pentru telespectatorii emisiunii „Dragoste fãrã secrete„, de la Antena Stars. Din cauza unor proiecte personale care nu suportã amânare, actriţa Iuliana Cãlinescu a fost inlocuita dupa doar doua saptamani „pe sticlă” cu Bianca Sârbu. 

Bianca SârbuBianca Sârbu

„Iuliana, îmi dai o misiune grea, şi observ cã pãţesc des asta în viaţã! La mine nu vine nimic uşor, pe tavã!', a glumit Bianca, încã de când a pãşit în platoul emisiunii.

„O sã fie greu, sper sã ne împrietenim, deşi ştiu clar cã nu am voie sã ţin cu nimeni, însã dacã nu suntem prieteni şi nu ne înţelegem bine, eu nu pot sã funcţionez!', le-a spus vedeta Antena Stars concurenţilor.

„Am convingerea cã vom petrece frumos împreunã urmãtoarele zile şi cã veţi gãsi în mine sprijinul de care aveţi nevoie pentru a merge mai departe, în cele 85 de zile care au mai rãmas din aceastã competiţie!', a mai completat îndrãgita actriţã a Teatrului de Revistã Constantin Tãnase.

Bianca preia emisiunea într-un moment delicat, întrucât chiar ieri douã cupluri s-au destrãmat şi au ieşit din competiţie. Mai exact, Mãdãlina şi Alexandru şi Mãdãlin şi Nicoleta au abandonat lupta pentru marele premiu – un apartament cu douã camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitalã. Tot de ieri, concurenţilor rãmaşi în competiţie li s-a alãturat un nou cuplu: Nicoleta şi Alexandru, un cuplu controversat, pe care telespectatorii vor avea ocazia sã îl cunoascã mai bine zilele urmãtoare.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton